KSA Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Argon Kaynakçısı 6 Mayıs 2023 #11 KSA dedi: Adamın dibisin stand up tadında teknoloji haberleri ürün incelemeleri mecrada en iyilerden <3 Genişletmek için tıkla... lan recep baltaş falan görünce recep abiye yazdıydım neyse baba sende iyiki varsın ya
KSA dedi: Adamın dibisin stand up tadında teknoloji haberleri ürün incelemeleri mecrada en iyilerden <3 Genişletmek için tıkla... lan recep baltaş falan görünce recep abiye yazdıydım neyse baba sende iyiki varsın ya
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 6 Mayıs 2023 #12 GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Nazik ve saygılı bir beyefendi olarak.
GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Nazik ve saygılı bir beyefendi olarak.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #13 Phanzox dedi: Neyi nasıl bilirdik? Genişletmek için tıkla... En güzel yorum bu olabilir KSA dedi: lan recep baltaş falan görünce recep abiye yazdıydım neyse baba sende iyiki varsın ya Genişletmek için tıkla... Bende bir an düşündüm ben teknoloji haberini ne zaman yapmışım diye
Phanzox dedi: Neyi nasıl bilirdik? Genişletmek için tıkla... En güzel yorum bu olabilir KSA dedi: lan recep baltaş falan görünce recep abiye yazdıydım neyse baba sende iyiki varsın ya Genişletmek için tıkla... Bende bir an düşündüm ben teknoloji haberini ne zaman yapmışım diye
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 6 Mayıs 2023 #14 İyi biri. Thor veya Shazam fanısınız galiba. PP'den onu çıkardım
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 6 Mayıs 2023 #15 Bilmezdim ama artık eğlenceli ve iyi biri olarak bilirim.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #16 575412 dedi: İyi biri. Thor veya Shazam fanısınız galiba. PP'den onu çıkardım Genişletmek için tıkla... Yok hocam.Maviyi severim, 8.sınıfta Whatsapp pp yapmıştım hoşuma gidince. Burdada oldu.
575412 dedi: İyi biri. Thor veya Shazam fanısınız galiba. PP'den onu çıkardım Genişletmek için tıkla... Yok hocam.Maviyi severim, 8.sınıfta Whatsapp pp yapmıştım hoşuma gidince. Burdada oldu.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #17 GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum.
GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Tanımıyorum.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 6 Mayıs 2023 #18 Soğuk espirileriniz haricinde cana yakın birisiniz.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #19 575412 dedi: PP'den onu çıkardım Genişletmek için tıkla... PP'sinden tanınan biri olma yolunda ilerliyorsun.
575412 dedi: PP'den onu çıkardım Genişletmek için tıkla... PP'sinden tanınan biri olma yolunda ilerliyorsun.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 6 Mayıs 2023 #20 AYDNd dedi: PP'sinden tanınan biri olma yolunda ilerliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tam pp'yi düzenlemek için yeni sekmeyi açtım bu mesaj geldi Değiştirmeyeyim kalsın en iyisi
AYDNd dedi: PP'sinden tanınan biri olma yolunda ilerliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tam pp'yi düzenlemek için yeni sekmeyi açtım bu mesaj geldi Değiştirmeyeyim kalsın en iyisi