Hadi işlemci neyse aldanırsın en fazla parandan olursun. Sağlık konusunda buradan en fazla fikir al, uygulama. Uzman birine danış. En kötü berberine danış. Geçmiş olsun.
Zamanında bende bir ürün kullandım dökülmeyi kesti ama önersem mi önermesem mi arada kaldım
Saç ve şampuan kişiden kişiye değişen bir şey. Uzman tavsiyesi veya kendin deneyerek bulacaksın onu. Tavsiye edilen ürün de çoğu kişide olumlu sonuçlar veren bir ürün. Bu şekilde bir suçlama haksız yani.
İşlemci ve ekran kartı tavsiyesi de yine saçma. Forumda her önüne gelenden tavsiye almamayı öğrenmiş oldun böylece. Tavsiye eden kişilere de şöyle bir bakman lazım.
Bazen bu tip konulara denk gelip saçma tavsiyeleri görünce hiç cevap yazmadan çıkıyorum mesela ben. Bunun nedeni de o saçma tavsiyeyi veren kişi ile uğraşmamak için. Bazıları çok uğraştırıyor çünkü.
Kendi şahsim fikrim Technopat Sosyal'in yaş ortalamasının düşük olduğu yönünde yani bilmedikleri konular hakkına yanlış tavsiyeler vererek kendilerini bilge zannediyorlar ve bilgisayar mühendisliği hayal ediyorlar falan. Şahsen bir konu açtığınız zaman fikir birliğine ve gelen farklı fikirlerin internette detaylı araştırmasını yapmanızı öneriyorum Technopat Sosyal de sorunlarınıza %100 çözüm bulma garantisi zaten yok belki de daha önce hiç denenmemiş bir hadise ile karşı karşıya kaldınız bunun karşısında bu forumun en bilge üyesi dahi size yardımcı olamayabilir.
Size katılmıyorum. Yaş konusunda ayrım yapmanız çok saçma.
Bunun yerine bütün yaş grubuna söylemeniz daha doğru olur. Evet küçük yaşı olan ve yanlış konuşan var, büyükler de öyle yapıyor hiç merak etme.
Technopat üyeleri uzman mı? Hem neden tek kişinin sözüne inanarak yapıyorsun? Konu saç ve sağlıksa bir doktora görünürsün, cildine, saçına ve sorununa yönelik bir çözüm sunar. Technopat'tan yardım arayıp üstüne tek kişinin sözüyle hareket etmek ne kadar doğru?
Sana ne demeli hata sende o arkadaş camdan atla dese atlıcan mı? Doktora gitmen lazımdı. Alırken de bir araştırman lazımdı onlarda saçı dökmeyen şampuan sende dökebilir.