C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 12 Nisan 2021 #31 Red Alert 2ci Adam dedi: Evet tüm suçlu benim kabul. Açtıklarım için pişman değilim aklım hala acamadiklarimda (!). Genişletmek için tıkla... Çok komikmiş bir daha olmasın hocam.
Red Alert 2ci Adam dedi: Evet tüm suçlu benim kabul. Açtıklarım için pişman değilim aklım hala acamadiklarimda (!). Genişletmek için tıkla... Çok komikmiş bir daha olmasın hocam.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Nisan 2021 #32 Red Alert 2ci Adam dedi: Evet tüm suçlu benim kabul. Açtıklarım için pişman değilim aklım hala acamadiklarimda (!). Genişletmek için tıkla... Beni örnek alıyor musunuz? Mesajlarımı beğeniyor musunuz? Aynı siyasi fikri paylaşıyor muyuz? Moderatör olur muyum? Sıradaki akımlar, FBI gönderdi.
Red Alert 2ci Adam dedi: Evet tüm suçlu benim kabul. Açtıklarım için pişman değilim aklım hala acamadiklarimda (!). Genişletmek için tıkla... Beni örnek alıyor musunuz? Mesajlarımı beğeniyor musunuz? Aynı siyasi fikri paylaşıyor muyuz? Moderatör olur muyum? Sıradaki akımlar, FBI gönderdi.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 12 Nisan 2021 #33 Linuxginar dedi: Beni örnek alıyor musunuz? Mesajlarımı beğeniyor musunuz? Aynı siyasi fikri paylaşıyor muyuz? Moderatör olur muyum? Sıradaki akımlar, FBI gönderdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi 48472928268228 kere öldüren FBI mi?
Linuxginar dedi: Beni örnek alıyor musunuz? Mesajlarımı beğeniyor musunuz? Aynı siyasi fikri paylaşıyor muyuz? Moderatör olur muyum? Sıradaki akımlar, FBI gönderdi. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi 48472928268228 kere öldüren FBI mi?