Beni yalancı çıkarmaya çalışan kişiye yol verdim doğru mu yaptım?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Sınıfta çok samimi olduğum kız arkadaşımla tartıştık;
Ona güvenip anlattığım şeyleri gitmiş arkadaşına (kız) anlatmış, o kız hakkında ona güvenmiyorum gıybet yapıyor falan demiştim gitmiş kıza ekleme yaparak anlatmış o kızla tartıştık bende olayı tam anlattım gelmiş yok sen güvenimi kırdın, ben sana güvenmiştim falan dedi.
Bende senin yaptığın çok büyük ayıp falan dedim aklınca ondan özür dileyeceğimi sanıyordu, bugünde umurumda değilsin bir daha hiçbir konuda benimle muhatap olma falan dedim yol verdim.
Bir de bizim bugün münazara finalimiz vardı oda dahil di, sırf trip atmak için münazaraya katılmıyorum, halsizim başkası girsin falan dedi bende: Ben senin sevgilinde değilim, erkek arkadaşın da değilim bana trip atma dedim yerine başkasını koyduk ve onun yüzünden münazarayı da kaybettik. (2 haftadır münazaraya çalışıyorduk)
(Münazaraya katılmamak için bulduğu bahane ise siz beni ekipte istemiyordunuz vs)
(Bir de beni Instagram takipçilerinden falan çıkarmış, bende direkt engel bastım)

IMG_20220323_235440.jpg

Sen kızı istiyorsun gibime geliyor.

Hocam sadece vicdanım rahatlamadı onun yüzünden bizim için çok önemli olan münazarayı kaybettik + tüm okul yönetim kadrosu salondaydı, ben yine 3 jüriden 100'er puan alarak tam puan ile kapattım ama yine de yeterli değildi, keşke münazara konusunda kıza sövseydim diyorum, biz büyük bir heyecan ile tüm okul yönetimini davet etmiştik (ben kendim tüm hocalardan tebrik aldım savunmamdan dolayı herkes senin hakkındı falan dedi ama o arkadaşın son gün katılmaması + aniden seçilen kişinin salonda dilinin tutulması (o ilk heyecan ondan yana sıkıntım yok) ama kıza o kadar güvendik ekipçe 2 hafta boyunca münazaraya çalıştık karşı taraf doğru düzgün savunma dahi yapamadı.

şu an o kıza karşı o kadar doluyum ki, karşıma çıksa kendimi rahatlatmak için bir ağız dolusu rahatlıkla sövebilirim.

@llMichaell2 böyle bir kişiyle neden arkadaş olduğunuzu da anlayabilmiş değilim açıkçası.

Hocam hiçbir insan göründüğü gibi değil çok iyi bir arkadaşlık ilişkimiz vardı, ona anlattığım bir olayı gidip diğer kişiye değiştirerek anlatmış (ondan hiç beklemezdim) bende olayın doğrusunu anlattım. (sonrada beni yalancı çıkarmaya çalışıyordu yok sen böyle anlattın falan diye.)

@llMichaell2 ha yani olay sen vermedigin tepkiden dolayı rahatsızsın.
Gıcıklık + hakaret + kuçuk dusurme cozumudur.
Pazartesi gününden itibaren her şeyde küçük düşüreceğim, o benim onurumu (yalancı çıkarmaya çalıştı) zedelemeyd çalıştı + tüm idare + hocalara mahçup etti. Bende onu öyle bir küçük düşüreceğim ki yüzüme bakmaya yüzü olmasın.

(Hocalardan da gidip özür diledim sizi mahçup ettim falan diye hepsi ise tam tersi olumlu tepkiler vardı, beni savundular + suçun bende olmadığını benim kazanmam gerektiğini falan belirttiler.)
@llMichaell2 her şeyinizi doğrudan anlatmayın. Sizin için bir deneyim olmuş oldu.

Bahsi geçen olay öyle önemli birşeyde değil o neden öyle yaptı, ben onu anlayamadım küçücük bir olay, benim onurumu zedelemeye çalışması çok zoruma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı