S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 12 Ağustos 2020 #1 ''Bilgisayarıma format attım, internete bağlanamıyor'' isimli bir konu benim adıma açılmış. Fakat ben böyle bir konu açmadım. 1 tane de sorum olacak. Random atmak yasak mı? Dosya Ekleri çok tuhaf.png 24,7 KB · Görüntüleme: 117
''Bilgisayarıma format attım, internete bağlanamıyor'' isimli bir konu benim adıma açılmış. Fakat ben böyle bir konu açmadım. 1 tane de sorum olacak. Random atmak yasak mı?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 12 Ağustos 2020 #2 O konuyu düzelttik. Random atmak gereksiz mesaja giriyor yani random atmak yasaktır. Son düzenleme: 12 Ağustos 2020
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 Emre C dedi: O konuyu düzelttik. Random atmak gereksiz mesaja giriyor yani random atmak yasaktır. Genişletmek için tıkla... Random atmak yasak mı? Diye arattım bu konu çıktı, hiç güleceğim yoktu yemin ederim.
Emre C dedi: O konuyu düzelttik. Random atmak gereksiz mesaja giriyor yani random atmak yasaktır. Genişletmek için tıkla... Random atmak yasak mı? Diye arattım bu konu çıktı, hiç güleceğim yoktu yemin ederim.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 30 Aralık 2020 #4 Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var?
Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #5 Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Sonunda, duygularıma tercüman olan bir yetkili.
Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Sonunda, duygularıma tercüman olan bir yetkili.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Sadece aklıma geldi hocam. Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Technopat'a girince herkes takım elbise giymiş adama benziyor, ama gerçek hayatta ne olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur.
Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Sadece aklıma geldi hocam. Emre C dedi: Hahaha emojisini kullan çok komikse, saçma bir şekilde bir konuda mesaj olarak random atmaya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Technopat'a girince herkes takım elbise giymiş adama benziyor, ama gerçek hayatta ne olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur.