erenjk Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #11 439902 dedi: "Benim neyim var ki?" diye soruyorsun, biz cevaplamaya çalışıyoruz. Şimdi bak, kim konu dışı bir şey söylemiş? Genişletmek için tıkla... Buradan bakıldığında sen söylüyorsun, daha doğru şeyler söyleyebilirdin.
439902 dedi: "Benim neyim var ki?" diye soruyorsun, biz cevaplamaya çalışıyoruz. Şimdi bak, kim konu dışı bir şey söylemiş? Genişletmek için tıkla... Buradan bakıldığında sen söylüyorsun, daha doğru şeyler söyleyebilirdin.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 1 Kasım 2022 #12 erenjk dedi: Buradan bakıldığında sen söylüyorsun, daha doğru şeyler söyleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Kafanda cevaplayamadığın soru işaretleri var. Ben burada "Paran vardır, arkadaşların vardır..." diyerek aslında senin hayatınla ilgili bir öngörüde bulundum. Hayatında ne eksik olabilir ki?
erenjk dedi: Buradan bakıldığında sen söylüyorsun, daha doğru şeyler söyleyebilirdin. Genişletmek için tıkla... Kafanda cevaplayamadığın soru işaretleri var. Ben burada "Paran vardır, arkadaşların vardır..." diyerek aslında senin hayatınla ilgili bir öngörüde bulundum. Hayatında ne eksik olabilir ki?
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 1 Kasım 2022 #13 Kafaya takıyorsun o kadar. Dostum hayat boş pompala coş. Konu kapanmıştır...