shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Mart 2021 #131 @Chitoge Kirisaki geçmiş olsun hocam.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 15 Mart 2021 #132 shocktroop dedi: @Chitoge Kirisaki geçmiş olsun hocam. Eki Görüntüle 923786 Genişletmek için tıkla... 2 dakika önce baktım yoktu maşallah ne açtınız?
shocktroop dedi: @Chitoge Kirisaki geçmiş olsun hocam. Eki Görüntüle 923786 Genişletmek için tıkla... 2 dakika önce baktım yoktu maşallah ne açtınız?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Mart 2021 #133 Chitoge Kirisaki dedi: 2 dakika önce baktım yoktu maşallah ne açtınız? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen.
Chitoge Kirisaki dedi: 2 dakika önce baktım yoktu maşallah ne açtınız? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 15 Mart 2021 #134 shocktroop dedi: Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen. Genişletmek için tıkla... İpmizi görürse görsün sanki ipmiz ile çok bir şey yapılıyorda. Daha tam adresimiz bile gözükmüyor .
shocktroop dedi: Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen. Genişletmek için tıkla... İpmizi görürse görsün sanki ipmiz ile çok bir şey yapılıyorda. Daha tam adresimiz bile gözükmüyor .
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 15 Mart 2021 #135 shocktroop dedi: Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş dediğiniz kim.
shocktroop dedi: Hocam arkadaş hepinizi kopyalayacağım demişti. Birader bunu görüyorsan beni de kopyala lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş dediğiniz kim.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Mart 2021 #136 @EmrahGK hocam IP nasıl bakıyorsunuz? Bende merak ettim arkadaşı trolleyelim az. Fischerk dedi: Hocam arkadaş dediğiniz kim. Genişletmek için tıkla... Kendisini "kOrKusUz hekır tim" üyesi olarak ilan eden kişi.
@EmrahGK hocam IP nasıl bakıyorsunuz? Bende merak ettim arkadaşı trolleyelim az. Fischerk dedi: Hocam arkadaş dediğiniz kim. Genişletmek için tıkla... Kendisini "kOrKusUz hekır tim" üyesi olarak ilan eden kişi.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 15 Mart 2021 #137 shocktroop dedi: @EmrahGK hocam IP nasıl bakıyorsunuz? Bende merak ettim arkadaşı trolleyelim az. Genişletmek için tıkla... Dostum bu konunun varlığını çoktan farketti adam fishing yaptığını anlar. Sorunun cevabı olarak Bu siteden öğrenebilirsin.
shocktroop dedi: @EmrahGK hocam IP nasıl bakıyorsunuz? Bende merak ettim arkadaşı trolleyelim az. Genişletmek için tıkla... Dostum bu konunun varlığını çoktan farketti adam fishing yaptığını anlar. Sorunun cevabı olarak Bu siteden öğrenebilirsin.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Mart 2021 #138 EmrahGK dedi: Dostum bu konunun varlığını çoktan farketti adam fishing yaptığını anlar. Sorunun cevabı olarak Bu siteden öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşı biraz strese sokalım.
EmrahGK dedi: Dostum bu konunun varlığını çoktan farketti adam fishing yaptığını anlar. Sorunun cevabı olarak Bu siteden öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşı biraz strese sokalım.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 15 Mart 2021 #139 shocktroop dedi: Sağ olun arkadaşı biraz strese sokalım. Genişletmek için tıkla... Size bir şey diyeyim mi, Aslında o da bir fishing linkti, maalesef ben dahil 6 kişi bakmış daha şimdiden . Biz buna tıpta ava giderken avlanmak diyoruz. Dikkatli olmak lazım.
shocktroop dedi: Sağ olun arkadaşı biraz strese sokalım. Genişletmek için tıkla... Size bir şey diyeyim mi, Aslında o da bir fishing linkti, maalesef ben dahil 6 kişi bakmış daha şimdiden . Biz buna tıpta ava giderken avlanmak diyoruz. Dikkatli olmak lazım.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Mart 2021 #140 Hocam bence technopattan birisi. Troll çekiyor anlat nasıl yapıyorsun dedim.