BenQ 24.5" XL2546 240 Hz 1 ms monitör alınır mı?

Zoeyx

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar herkese. Yakın zamanda güzel bir sistem toplayacağım CS:GO ile pek fazla vakit geçiriyorum işte bir de Valorant oynarsam onu da oynarım diğer oyunları da oynarım tabii ki ama çoğunluğum bu oyunlarla geçecek. Bu monitörü sizce alınır mı? Almışken sağlam güzel bir monitör alayım diyorum ve TN panelden vazgeçmem onu şimdiden eklemek istiyorum.

Zaten TN panel istiyorum demişsiniz o zaman renk veya görüntü kalitesi aramıyorsunuz. Alınır o halde neden alınmasın BenQ iyi marka.
Ama 0.5ms modellere de bakabilirsiniz zira TN alacaksınız madem bari sonuna kadar performanstan kazanın

CS:GO oyuncuları genelde TN panelin kullanılmasını öneriyor bu yüzden oyun performansı arıyorum, dizi film her türlü şekilde tatmin edeceğini düşünüyorum.

XL2546 doğru tercih o zaman, arkadaşlar önermiş zaten. Biraz daha bütçen varsa XL2546K alabilirsin yine üstteki arkadaşın önerdiği gib. Daha ufak ayağı var. 0.5ms bir de DyAc+ var blur reduction için önemli.

Doğrusunu yapıyorsun bu arada TN aramakla. Çünkü zaten 10bit olmadan VA ve IPS panelin renk artısı falan yok öyle TN panele karşı. 10bit VA ve IPS panelleri de düşük bütçelere alamazsın. 3500 - 4000TL en ucuzları ki onlar da tepki süresi ve hz konusunda TN kadar iyi değiller. Hem TN performansında hızlı hem 10bit olsun diyorsan zaten bi 7 8K para harcaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…