Bilirsin, yanlış bilgi vermektense hiç bilgi vermemeyi tercih ederim. İnceleme şansım olmadı ürünü. Ama 2ms LED monitörde göz yorulması falan, böyle hurafelere inanmayalım artık
Şimdi bu kadar neden olaydan şaşdık ki? Her zaman hangisini öneriyorduk? Bir çok arkadaş bu forum ve diğer forumlarda bu monitörü konuşuyor, ve ben de bu monitörü alacağım. E neden bu kadar dolandırdık olayı? Bunu al gitsin.
Şimdi bu kadar neden olaydan şaşdık ki? Her zaman hangisini öneriyorduk? Bir çok arkadaş bu forum ve diğer forumlarda bu monitörü konuşuyor, ve ben de bu monitörü alacağım. E neden bu kadar dolandırdık olayı? Bunu al gitsin.
Hayırlı olsun güzel seçim. BenQ kendi panelini üreten bir firma. Kalitelidir bu konuda ASUS'ta kendi panelini üretiyor. Bu ürüne alternatif ve benzer bir fiyatta ürünü olsaydı ASUS tercih ederdim ben.
Nedense o hiç resim eklemiyor. Kasası da var mis gibi benim öyle bir kasam olsa 500 tane resim eklemiştim şimdi. En azından monitör resimlerini bekliyoruz.
Nedense o hiç resim eklemiyor. Kasası da var mis gibi benim öyle bir kasam olsa 500 tane resim eklemiştim şimdi. En azından monitör resimlerini bekliyoruz.