Merhaba arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum fakat incelediğim kadarıyla DP Port girişi yok sanırım. HDMI ve DVI girişleri var. HDMI ile 144 Hz alabilir miyim?
Sanırım aynı monitörü sizde kullanıyorsunuz dvi ile mi bağlantı kuruyoruz ? ve dvi da gecikme felan oluyormu yani dp porta göre dahamı iyi yoksa kötümü ?
Sanırım ekran kartının HDMI sürümüne bağlı. Ben apu işlemci kullanıyorum. Monitörü anakarttan hdmi ile bağlıyorum. Anakartımın hdmi sürümü 1.4a ve 1080p de 120 Hz ye kadar destekliyor. Benim monitör AOC 75 hz ve hdmi ile 75 hz alıyorum.
Benq 2411 monitörümde Dvı ile 144 hz alıyorum ama 5-6 adet yatay kılcal çizikli oluyor 60 hz de sorun yok paneldemi sıkıntı var bilmiyorum monitörü 2 . el atmaca bilgisayardan almıştım