BENQ 24" XL2420G G-Sync Nasıldır ?

BENQ 24" XL2420G G-Sync 1ms 144Hz

• Çok iyi

Oy: 8 42,1%
  • İyi

Oy: 8 42,1%
  • İdare eder

Oy: 1 5,3%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%
  • Çok kötü

Oy: 2 10,5%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Kutudan çeviricinin çıkması çok güzel, hoş bir ayrıntı olmuş.
Kullanımla ilgili deneyimlerimi anlatmamın, çok da faydası olacağını düşünmüyorum. Bizzat senin kullanıp, tecrübe etmen lazım.
144hz çok başka bişi, masaüstünde bile, o imlecin yağ gibi kayıyor olması (60hz'le kıyaslayınca) hemen fark ediliyor.
TN panel olduğu için renkler biraz solgun gelebilir.

Çok teşekkür ediyorum inşallah memnun kalırım ki internetten edindiğim ve sizden aldığım yardım konusunda bir çok şey öğrendim. Çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ben görsel iletişim tasarımı öğrencisiyim ve haliyle tasarımla photoshopla illustratorle çok işim olucak IPS Monitör olarak ne önerirsiniz? 300,400 gibi bir bütçe için? Konunun dışına çıkmak istemiyorum, mümkünse özelden konuşma imkanımız olabilir mi soracağım başka şeyler de olacak eğer sizin de izniniz olursa...

Konunun duayeni olduğum söylenemez. Siz IPS için ayrıca bir konu başlığı açın, bilgi sahibi arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Konunun duayeni olduğum söylenemez. Siz IPS için ayrıca bir konu başlığı açın, bilgi sahibi arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
Tamamdır hocam size çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için, içimi bir çok konuda rahatlattınız. Sağolun.

Şimdiden hayırlı olsun.Kargo elinize ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısınız?Ben de aynı yerden almak istiyorum ama sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.

Şimdiden hayırlı olsun.Kargo elinize ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısınız?Ben de aynı yerden almak istiyorum ama sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.
Teşekkür ederim. Tabii ki eğer isterseniz buraya genel incelemesini yapıp koyarım siz de bilgilenmiş olursunuz... Ben kapıda ödeme nakit seçeneğiyle satın aldım ürünü. Şu an stok sıkıntısı varmış haftaya perşembe elimde olucak büyük ihtimal geldiği gün sabaha kadar uzun kullanım deneyimi yaparım. Deneyimlerimden 1 gün sonra incelemesini buraya koyarım. Siz de bilgilenmiş olursunuz

Tabiki isterim .O zaman incelemenizi bekliyorum, teşekkürler .
Rica ederim haftaya incelemede görüşmek üzere

Tabiki isterim .O zaman incelemenizi bekliyorum, teşekkürler .
Dostum merhabalar, monitör siparişimde sıkıntı çıktı, gameekstra siparişi iptal etti. Panelde bir sorun mu varmış neymiş, gümrükten geçmiyormuş pek inandırıcı gelmedi sipariş veren bir başka arkadaşa da aynılarını söylemişler ama sitede hala ürün bulunuyor ve indirimi kaldırmışlar 2.450 ₺'ye satılıyor. Saçma sapan bir durumla karşılaştım. Ve daha fazla beklemek istemediğim için de BENQ 24" XL2411Z satın aldım Vatan'dan. 1.300 ₺'ye satın aldım. İstersen bu ürünün incelemesini yapabilirim.

Merhaba, yaşadığınız duruma üzüldüm ayrıca yaşanabilme ihtimalinden de bahsetmiştim. Neyse sağlık olsun ama 2411Z'yi değilde Viewsonic XG2401'i de alabilirdiniz. Daha güncel bir üründü ve AMD FreeSync özelliği de mevcuttu.
Güle güle kullanmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…