BenQ 2411k ile adam vurulmuyor

Hakanvlo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

2411k BenQ monitörü yeni aldım. Ciddi anlamda adam vuramamaya başladım.

Ama ayarım Premium.

Dyac ayarım Premium da.

İnput lag yeme olasılığım var ise bunu nasıl anlarım? Monitörüm Windows'ta 143.989 Hz gözüküyor.

1ms düşürmek için hangi ayarları yapmam gerekiyor?

Yanlış hatırlamıyorsan Dyac ayarı Premium olunca ghosting çok artıyordu. High çekip deneyebilir misiniz? MS hala düşük olacaktır fakat ghosting ciddi derece de azalır.
MS gerçek anlamda 1 MS mi peki şuan hocam input lag yaşıyorum gibi geliyor bana. Adam vuramiyorum baya baya çünkü.

MS gerçek anlamda 1 MS mi peki şuan hocam input lag yaşıyorum gibi geliyor bana. Adam vuramiyorum baya baya çünkü.
Hiç bir monitör ortalama gecikme süresi olarak 1MS değil maalesef. Belirli pikseller 1MS 'e sahip olunca monitöre öyle deniyor. Önemli olan monitörün ortalama tepki süresidir. Örnek video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hakan Bey Merhaba,

Öncelikle XL2411K modelimiz panel olarak piyasadaki en hızlı panellerden birine sahiptir. Zowie olarak tüm modellerimiz hem hız hem performans açısından kullanıcı tarafından modifiye edilebilir şekilde tasarlanır. Böylelikle hız performans dengesini kullanıcı kendi adına en optimum şekilde ayarlayabilir.

Eğer probleminiz halen devam ediyorsa konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz bize info.tr@benq.com adresinden bir e-posta atarsanız teknik ekibimizle sizin için irtibata geçerek model hakkında daha detaylı bilgi sağlamak isteriz.

Sağlıklı günler, iyi oyunlar dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…