Hocam açıkçası TN panelin gecikme süresi en iyisi olduğu için tercih ediyorum. Alienware bir tık daha iyi geliyor genel tercihler arasında ama dediğim gibi BenQ almak hissiyat açısından beni en çok zirvede tutan monitör oldu. Özellikle ASUS'larda aşırı ms farkı oluyordu önceden ama şimdi bilemiyorum.
Sadece CS oynuyorum hocam, 3080 Ti 7700X 32 GB RAM var sistemde. Zaten 1024'e 768 oynadığım için her türlü 360FPS'in üzerinde olacağını tahmin ediyorum. 3060 7700Xli sistemlerde 1080p de 300-400 FPS bantlarında geziyor. Ben 4:3 ve dediğim çözünürlükte oynuyorum. Bilgisayarda başka bir şey yapmıyorum. Kod yazıyorum yazılımcıyım projeler yapıyorum, frontend developer olmadığım için de IPS paneldeki gibi canlı renklere de ihtiyacım yok siyah arka planda kod yazacağım sadece
. Film gibi şeyleri de masaüstü bilgisayarda izlemeyi tercih etmiyorum zaten. 240 ile 360 arasında kaldım. Eğer çok farkı yoksa 240 alıp geçmeyi düşünüyorum. Zaten malum internet olarak da biraz gerideyiz serverlar hep Avrupa'da olduğu için. O farkı 360 Hz ile kapatır mıyım diye düşündüm ama sonradan aklıma bu soru takıldı 240 ile arasındaki fark büyük mü ve değer mi?