BenQ GW2270 VGA ile kullanmak için kablo gerekir mi?

Swind

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler. Vatan'dan bilgisayar sipariş verdim şuan montajı yapılıyor. Monitör BenQ GW2270, bağlantı olarak VGA ve DVI girişleri var. (HDMI girişi var mı veya içinden HDMI kablosu çıkıyor mu bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim) İnternetten baktığım kadarıyla DVI daha iyiymiş. Monitörü VGA ile bağlarlarsa sizce ek bir kablo almalı mıyım? Oyun ve günlük işlerde kullanacağım. En kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim çünkü hemen ona göre bir kablo alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DVI kullanacağım, ama ilk defa bilgisayar topladığım için parçaların kutularını vs. veriyorlar mı bilmiyorum. Kutunun içinden hem DVI hem VGA çıkıyormuş. VGA bağlarlarsa yeni DVI kablosu alayım mı demiştim ama sonradan öğrendim içinden DVI da çıktığını.

Eğer bilgisayarınızda VGA çıkışı yoksa zaten aktif dönüştürücü almanız gerekecek bu da nereden baksanız 30 TL. DVI-D kablosuyla aynı fiyat. Yani kablo çıkmasa bile gidip DVI-D bir kablo alın.

GW2270 modelinde DVI ve VGA girişi var. Sadece VGA kablo çıkıyor. GW2270H modelinde HDMI ve VGA desteği var. Yine yalnız VGA kablosu çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…