İkinci el olarak 500 TL gibi bir bütçe ile alacağım. Hangisini tercih etmeliyim? Oyun için elimde başka monitörüm var. Bu monitörü günlük kullanım için almayı düşünüyorum. BenQ olan VA panel olduğu için biraz daha cazip geliyor aslında. Sizin seçiminiz ne olurdu?
Ikinci el olarak 500 TL gibi bir bütçe ile alacağım. Hangisini tercih etmeliyim? Oyun için elimde başka monitörüm var. Bu monitörü günlük kullanım için almayı düşünüyorum. BenQ olan VA panel olduğu için biraz daha cazip geliyor aslında. Sizin seçiminiz ne olurdu?
BenQ GW2270H kullanıyorum ikinci monitör olarak. VA panel ve gerçek 8 BIT. Tavsiye edebilirim. Uzun süre ana monitörüm olarak da kullandım. Epey memnunum.
BenQ GW2270H kullanıyorum ikinci monitör olarak. VA panel ve gerçek 8 BIT. Tavsiye edebilirim. Uzun süre ana monitörüm olarak da kullandım. Epey memnunum.
Elimde LG 25UM58-P IPS bir monitör var. Genel işlerimi bu ürünle yapıyorum. Konuda monitörleri sadece macOS üzerine kod yazmak için ikinci monitör olarak kullanacağım.