Arkadaşlar merhabalar belki bazılarınız bilir veya denk gelmişsinizdir bu aralar forumda monitör ile alakalı epey konu açtım anlayacağınız üzere de yeni bir monitör arıyorum ve final aşaması olan karar verme kısmına geldim sayılır kafamda kesin modelleri oturttum tabii bir de size danışmak istedim. Monitör kullanım amaçlarımdan bahsedeyim size. Oyun olarak hikaye temalı oyunları oynamayı çok severim oyunun içine girerek. Ama aynı zamanda CS:GO ve Valorant da profesyonel bir şekilde oynamak istiyorum. Oyun kısmını geçtiğimize göre ek olarak günlük sosyal işler ve dizi, film izlemek için kullanacağım.
Kafama yatan 4 tane hatta 2 aynı olduğu için 3 tane model var linklerini paylaşacağım. Sizce bu monitörlerden hangisini almalıyım? Açıkçası tasarımına aşık olduğum BenQ monitörlerin 24,5 ve 27 inç versiyonu bulunuyor ve yeni hdri vb. teknolojisini kullanıyor. Fakat 27 inç 1080p olduğu için piksellerde yapar mı bilemedim ama 24,5 kesinlikle iyi ir monitör olduğuna eminim. Samsung ise kaba, hantal ve yer kaplayan görüntüsü ile karşımıza çıkıyor kalın çerçeveleri de unutmamak lazım ayrıca kullananlar ısındığını ve ışık sızması olduğunu söylüyor haliyle 4 yıl önce çıkmış bir model olduğu için korkmuyor değilim.
Fakat burada biraz Samsung gömmüş gibi oldum ama aksine ben Samsung TV ve monitör hep savunmuşumdur bana göre en iyi panel üreticisi bu modelini de konuma koymamanın sebebi forumda çok öneriliyor olması idi ayrıca gerçekten görüntü kalitesi iyiyse dediklerimi göz ardı ebeilirim herhalde. Gelelim ASUS'a ASUS ise Samsung nazaran az yer kaplayan ve zarif görüntüsü ile öne çıkıyor ve Samsung ve BenQ göre 165 Hz olması ile önde diyebiliriz fakat görüntü kalitesi anlamında Samsung geri gibi gözüküyor. Sizce hangisini almalıyım? 24,5 inç yeterli olur mu? Biraz fazla uzatmışım kusura bakmayın uzun lafın kısası tavsiyeniz hangisi? Bütçem 3200 TL maksimum.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir