O onurbugra1 Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım.
Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 29 Ekim 2024 #2 onurbugra1 dedi: Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım. Genişletmek için tıkla... BenQ monitör işinde baba firmalardandir, ben olsam benq'yü tercih ederim.
onurbugra1 dedi: Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım. Genişletmek için tıkla... BenQ monitör işinde baba firmalardandir, ben olsam benq'yü tercih ederim.
O onurbugra1 Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 Sypuina0 dedi: BenQ monitör işinde baba firmalardandir, ben olsam BenQ'yü tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Bu monitörler arasında şeyi gördüm MSI modeli 1ms GtG değerine sahip BenQ modeli ise 2ms GtG değerine sahip bunlar arasında pek bir fark yoktur diye düşünüyorum doğru mudur?
Sypuina0 dedi: BenQ monitör işinde baba firmalardandir, ben olsam BenQ'yü tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Bu monitörler arasında şeyi gördüm MSI modeli 1ms GtG değerine sahip BenQ modeli ise 2ms GtG değerine sahip bunlar arasında pek bir fark yoktur diye düşünüyorum doğru mudur?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 29 Ekim 2024 #4 Sadece markaya bakarak monitör almayın. Piyasayı çok takip etmiyorum lakin Mobiuz serisini XL serisi ile karşılaştırmayın kalite olarak.
Sadece markaya bakarak monitör almayın. Piyasayı çok takip etmiyorum lakin Mobiuz serisini XL serisi ile karşılaştırmayın kalite olarak.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.031 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 onurbugra1 dedi: Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım. Genişletmek için tıkla... BenQ daha iyi bana kalırsa.
onurbugra1 dedi: Herkese merhaba, Ben monitör alacağım ve uzun araştırmalar sonucu iki çeşit monitör arasında kaldım. Bu monitöre sahip olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. 1. monitör olarak BenQ Mobiuz EX240 modeli var. 2. monitör olarak da MSI G244PF E2 modeli var. Herkesin yorumuna ve tavsiyesine açığım eğer daha iyi bir marka model var ise bunlara da açığım. Genişletmek için tıkla... BenQ daha iyi bana kalırsa.