BenQ Mobiuz EX2510S vs Gigabyte G24F vs HP Omen 25I 22J05E9

Bütçe
6500

Omerbng

Hectopat
Klavye mouse gibi ekipmanlarımı yeniledim bir tek. Monitör de halen karar veremedim. Film ve oyun için alıyorum IPS panel olmalı görüntü kalitesi çok önemli, sağdan veya soldan baktım zaman bozulma olsun istemiyorum. Bir de kronik olmayan bir model olmalı sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sizce bunlardan hangisi alınır?
Ekran kartım RTX 2060 Super destekleme durumları nedir? FreeSync - G-Sync

Omen ile BenQ arasinsa 2000 liraya değecek bir fark goremedim. Bir ara G24F-2 öneriyordum kendi açımdan ama incelemelere detaylı baktığımda Omen biraz daha önde benim için.

Kıssadan hisse; bence Omen daha iyi.

Baktıkların arasında elle tutulur olanı HP'dir. Forumda monitör konularında belli bütçe ve altına taht kurmuştur kendisi. G24F eski model ve kronik sorunluydu. Eliyoruz. BenQ'nun kendi renk algoritması var bu yüzden alışılmışın dışında buluyoruz ve pek önermiyoruz.
Benim şahsi önerilerim ise şöyle olur;
-Pivot önemli ya da şart ise AOC 24G2SPU/BK Monitör
-Yine pivot önemliyse ve bütçeyi kasmayalım istiyorsak Lenovo Legion R25i-30 Monitör
-Zaten pivot önemli değilse HP Omen'e baktığın için tekrar koymuyorum tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…