BENQ monitör resetleme sorunu

balta1087

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörünü temizletmeye vermiştim geldiğinde monitör karanlık renksiz ve çok cansız gösteriyordu. 1 yıldır devam ediyor bu sorun araştırdım monitörü fabrika ayarlarına döndürmeyi olmadı. En son bir yerde bir yazı gördüm monitörü resetlemek için şunları şunları yapın diye. Dediklerini yaptım bir ekran çıkıyor fabrika ayarlarına oradan gireceksin diyorlar o ekran geliyor monitörün hiçbir tuşu işlemiyor yardımlarınızı bekliyorum gözüm bozuldu valla.

O site verilen resetleme talimatlar;

For Older Benq LCD Model, First turn off then Press and hold the "MENU" & "EXIT" button, then press "POWER" button to on the lcd monitor. After the monitor turn ON you need to press "i" button to login to factory service mode

For New Benq LCD Model, First turn off the monitor then Press the "POWER", "SELECT" and "MENU" button at the same time. If the monitor is ON, press the "V" button to login to factory service mode.

Benim ekranımda çıkan görüntüde budur:

rg839.jpg

O tuşların ikisinede basıyorum aynı anda birşey olmuyor. Biraz daha kurcaladım sonuçta şu iki görüntüye vardım. İkisindede reset, default gibi şeyler yok.

rgxvs.jpg

Buradan ADC seçeneğine girincede bu pencere çıkıyor biraz ayarlarıyla oynadım bir şey olmadı tam ayarlarını bilmediğim için biri düzeliyor diğeri bozuluyor bu rakamların tam değerini falan bulabilsem olabilir belki neyse resim:

rgy08.jpg

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı