BenQ RL2240HE nasıldır?

Real_Abdullah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Recep Bey'in katıldığı bir konuda AOC, ASUS, BENQ, LG HDMI destekli bir monitör alınması gerekiyormuş. Bu zamanda bende bir notebook sahibiyim ve kendi dahili ekranını kullanmıyorum. VGA ile 8 yıl öncesinden bir led monitörüm var. Kare şeklinde en fazla bu çözünürlükte destekliyor. Monitörüm çok eski 1280x1024 notebook'a bağlayıp kullanınca oyunlardaki performansının arttığını farkettim ve monitöre bağlı 1 haftadır hiçbir sorun yok. Hatta eskisinden daha iyi oldu ekran yansımıyor, geçişler hızlı, çözünürlük arttı 1366x768 dahili ekran çıkış 1920x1080'de bir az geçti sizce ? Yeni bir led monitör alırsam verimlilik daha da artar mı ? Aşağıdaki monitörü alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf sarı diye taksi durağına satmışlığım var ehehehe şaka bir yana fiyatını hak eden bir monitör kesinlikte alabilirsin.

recep bey'in incelediği monitörü almaya karar verdim yukarıdaki BenQ monitörün sorunlarının olduğunu fark ettim aşağıdaki monitörü almaya karar verdim ne dersiniz

Sorunları neymiş kimden duydun söylede bizde bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…