BenQ RL2240HE nasıldır ?

Hocam kart 980 ile eşdeğer benim şahsi görüşüm yarım yamalak 2k yapacağıma adam gibi 1080p yaparım. Tercih yine senin sen kullanacaksın.h
Valla hocam bizzat kendi gözlerimle gördüm DSR ile gerçek çözünürlük arasında gözle görülür bir fark göremedim. Ben FULL HD oyun oynayacak olsam RX 480'i beklerim. Ayrıca evimde 4k LED TV var ona da bağlayıp oynamayı düşünüyorum. Ayrıca adam gibi full hd performansı grafik olarak 4k'nın anca tırnağı olur hocam

Televizyonun varsa 4k al tabi ama full hd monitör alıp da yazık etme güzelim karta [emoji4]

Televizyonun varsa 4k al tabi ama full hd monitör alıp da yazık etme güzelim karta [emoji4]
Aslında monitörden pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. Gündelik kullanım için alıyorum ama yinede 2k yada 4kda beni yarı yolda bırakmaz.

O zaman hayırlı olsun iyi forumlar bu arada biraz daha arttırabilecekseniz Asus vn247h ürününü öneririm.

O zaman hayırlı olsun iyi forumlar bu arada biraz daha arttırabilecekseniz Asus vn247h ürününü öneririm.
Maalesef hocam bütçem 500 TL ile kısıtlı. Zaten bunu 1 2 sene kullanıp yeni monitöre geçiş yapacağım idare etsin yeter.

R9 390 model kart ile bu monitörde VSR ile 2k çözünürlükte rahat ve akıcı bir deneyim sağlamaktayım. Çözünürlüğü 1080p ayarlayınca 60Hz değerinden 75Hz değerine çıkmak mümkün ancak stabil bir şekilde 2k çözünürlük ve 60Hz değerlerini monitör karşılıyor. Monitörün menüsü biraz basit ve kolay anlaşılıyor. 1ms tepkime süresi baz alınırsa diğer monitörler arasında en cazip olanı.

*Markaları karıştırmışım, yorumum BenQ RL2455HM modeli üzerine idi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…