BenQ RL2455HM mi Philips 24PFL3108H/12 TV mi almalıyım?

alperacan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz üzere daha önce sizlerin tavsiyesiyle bir bilgisayar toplamıştım. Fakat monitörümü değiştirmedim bütçeden ötürü. Şuanda AOC E2062V kullanıyorum. 1600x900 60Hz 5 ms özellikleri mevcut fakat artık 1920x1080 çözünürlüğe geçmem gerektiğini düşünüyorum.

Son bir haftadır araştırmalar yaptım ve kararsız kaldım açıkcası. Bir tarafta RL2455HM Gaming Monitor | BenQ Gaming Monitor BenQ RL2455HM modeli var. 1 ms tepki süresi var güzel fakat 60Hz destekliyormuş. Benim bütçemde 144Hz'lere uygun değil açıkcası.
Bunun yerine 1 ms'yi feda edip 100Hz'lik Philips 24Pfl3108H/12 24'' 61 Cm,Ultra Slim Hd Led Tv,100 Hz,Usb,Hdm - Vatan Bilgisayar Philips 24PFL3108H/12 modelini alıp 5 ms ile idare edebilir miyim?

Bu arada FPS oyunları oynuyorum genellikle sizce hangisini seçmeliyim veya sizin önerileriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panelleri oyuncular için önermiyorlar diye biliyorum TN panel daha iyi FPS için galiba.

Viewsonic VX2363Smhl-W öneririm. IPS panel ve 2 ms. Monitörüm olduğu halde ben de almayı düşünmüyor değilim
Sonunda biri şu monitörü önerdi. Bence sistem tavsiyelerinde de artık bu monitörü görmeliyiz.

Yalnız monitör tam bir F/P ürünü şimdi baktım da TN paneller de gördüğümüz 2 MS tepki süresi sunuyormuş. 2xHDMI, 2 hoparlör, MHL, Vesa bağlantısı. Açıkcası Asus, AOC, BenQ gibi monitör üreticilerinden alıp markaya para verdiğimizi anlıyorum. IPS olarak 2MS hiç görmemiştim anlaşılan Viewsonic'ten kullanıcam kararımı çok teşekkür ederim

Viewsonic AOC ve BenQ den daha iyi bir marka bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…