Bu monitör DVI-D ile 144Hz veriyor sadece, bunun yüzünden birçok kez yazmayı düşünenler vardı. DVI-D destekli bir kart ile kullanacaksın veya aktif "DVI-D to DP" dönüştürücüsü kullanacaksın. Dönüştürücü garanti uymayabilir fakat iki seçeneğin var.
Windows 10 işletim sistemi ile ilgili kurulum, güncellemeler, hata çözümleri, performans artırma ipuçları, sürücü uyumlulukları ve kullanıcı deneyimleri.
XL2411Z modelinde var Display Port girişi, bunda yok.
Bu monitör HDMI ile 60Hz veriyor, bu yüzden HDMI ile kullanman saçma olur. Eğer 120Hz olsaydı bir müddet kullanabilirdin fakat 2 tane seçeneği söyledim zaten. Veya satabilirsin monitörü, satmak istersen fiyat uygun gelirse almayı düşünebilirim. @Arda Saygın raporlayın, eğer bir sorunun var ise kendin konu açmalısın. Başkasının konusunu kirlettiğin için muhtemelen birazdan ceza alacaksın.
XL2411Z modelinde var Display Port girişi, bunda yok.
Bu monitör HDMI ile 60Hz veriyor, bu yüzden HDMI ile kullanman saçma olur. Eğer 120Hz olsaydı bir müddet kullanabilirdin fakat 2 tane seçeneği söyledim zaten. Veya satabilirsin monitörü, satmak istersen fiyat uygun gelirse almayı düşünebilirim. @Arda Saygın raporlayın, eğer bir sorunun var ise kendin konu açmalısın. Başkasının konusunu kirlettiğin için muhtemelen birazdan ceza alacaksın.
Hocam fiyat belirtebilirsen veya ikinci el bölümünden ilan oluşturursan oradan konuşuruz. İstanbul içi değilsen kargoyla vs. almak istemiyorum genelde sorun yaşıyorum kargo şirketleri ile.