Merhabalar.
Toplamış olduğum yeni sistemde RTX 2080 Super ekran kartı bulunuyor, ancak şu anda kullanmış olduğum BenQ XL2411 monitörunde Display Port olmadığı için 144 Hz alamıyorum.
DVI - Display Port dönüştürücü satın aldım ancak 1080P çözünürlüğünde 60Hz veriyor.
Bu durumda 120Hz'e bile razıyım, bu konu hakkında ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
BenQ ZOWIE XL2411 espor Oyun Monitörleri, 24 inç Full HD (1920x1080), 144Hz, TN, 1ms, Black eQualizer, Ayarlanabilir Yükseklik teknolojilerini bulundurmaktadır. APEX Legends, Rainbow 6 Siege, Overwatch... ve daha fazlası için tavsiye edilir.
zowie.benq.com
Dual Link DVI-D ile 144Hz verebiliyormuş ancak HDMI ile ilgili bilgi bulamadim. Ekran kartı modeliniz nedir?
HDMI soketi var monitörde HDMI ile 120 Hz'ye kadar alabiliyorsunuz.
RTX 2080'de HDMI ve Display var dostum. DP'yle 144 Hz çatır çatır alırsın. Ben mi yanlış anladım acaba.
O modelde DP ve HDMI var dostum senin monitörün farklı olabilir mi?
BenQ ZOWIE XL2411 espor Oyun Monitörleri, 24 inç Full HD (1920x1080), 144Hz, TN, 1ms, Black eQualizer, Ayarlanabilir Yükseklik teknolojilerini bulundurmaktadır. APEX Legends, Rainbow 6 Siege, Overwatch... ve daha fazlası için tavsiye edilir.
zowie.benq.com
Dual link DVI-ı'le 144Hz verebiliyormuş ancak HDMI ile ilgili bilgi bulamadim. Ekran kartı modeliniz nedir?
HDMI soketi var monitörde HDMI ile 120 Hz'ye kadar alabiliyorsunuz.
RTX 2080'de HDMI ve display var dostum. DP'yle 144 Hz çatır çatır alırsın. Ben mi yanlış anladım acaba.
O modelde DP ve HDMI var dostum senin monitörün farklı olabilir mi?