BenQ XL2411k no cable connected hatası

felezz

Hectopat
Daha fazla  
No cable connected diyor. GTX 1060 ekran kartına sahibim yardımcı olacak var mı?

Geçen gün aynı monitörde benim de başıma geldi. Güncellemeden sonra oldu diye hatırlıyorum. Pc balışıyor ama ekrana görüntü gelmedi. Kasadaki reset tuşu ile resetledim yeniden başlattım düzelmişti.

Merhaba Felezz,

No cable connected hatası genelde monitör bilgisayara bağlı olduğu porttan değil de diğer porttan görüntü almaya çalıştığında ortaya çıkan bir hata.

Bu durumda monitör arkasında bulunan joystick tuşuna (aşağı ya da yukarı değil) 1 kere basın, bu OSD menüyü açacaktır siz göremeseniz bile. 1 2 saniye sonra tekrar basın, bu da input bölümünden otomatik olarak bağlı portu seçtirecektir. Bu şekilde görüntü gelecektir.

Eğer görüntü bu şekilde gelmiyor ise, o an kullandığınız porttan farklı bir portu deneyiniz. Örneğin görüntü DP portundan bağlıyken gelmiyor ise, monitörü HDMI kablo ile bağlayarak açmayı deneyin. Aktif olan porttan açtığınızda, yine aynı şekilde arkadaki joystick üzerinden OSD menüyü açıp, kullanmak istediğiniz portu aktif hale getirin ve tekrar o port ile bağlayın.

Umarız yardımcı olabilmişizdir.

İyi forumlar, sağlıklı günler dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…