BenQ XL2411P monitörde ghosting mi var?

revulationsels

Kilopat
BenQ XL2411p kullanıyorum, CS'de çok rahatsızlık veriyor. Teknik servisi aradım, ghosting için yollayın dediler. Attığım görüntülerde acaba gerçekten ghosting var mı yoksa bana mı öyle geliyor? Yorumlarınıza göre yollayacağım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    734,8 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Baytok656,

Zowie model ürünlerimiz özellikle hem bulanıklık hem de ghosting konusunda en iyi performansı verecek şekilde özel olarak imal ve optimize edilmiştir. Ayrıca bir de DyAc Teknolojisi ile neredeyse sıfır bulanıklık olacak şekilde kullanılabilmektedir.

Zowie modellerimiz Espor odaklı monitörlerdir ve bu konuda ghosting ve bulanıklığın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Eğer monitöründe DyAc ve AMA açıkken ghosting olduğunu düşünüyorsan, monitörün garantisi devam ediyorsa Türkiye'deki yetkili teknik servis ortağımız Tecpro ile iletişime geçip ücretsiz servis alabilirsin.

Tecpro: https://www.tecpro.com.tr/tecpro-iletisim

Bu sürede herhangi bir şekilde bir problemle karşılaşırsan, imzamızdaki e-posta adresinden bize ulaşabilirsin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Sağlıklı günler dileriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı