crewm8 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Kasım 2020 #1 Merhabalar, monitör bugün elime geçti tüm kabloların bağlandığına emin olduğum halde "No Cable Connected!" Hatası alıyorum. Daha önce bu sorunu alıp çözen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Merhabalar, monitör bugün elime geçti tüm kabloların bağlandığına emin olduğum halde "No Cable Connected!" Hatası alıyorum. Daha önce bu sorunu alıp çözen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 27 Kasım 2020 #2 Aynı kablolar ile farklı bir monitörde denediğinizde görüntü alıyor muydunuz? Sorun büyük ihtimal monitörde.
Aynı kablolar ile farklı bir monitörde denediğinizde görüntü alıyor muydunuz? Sorun büyük ihtimal monitörde.
crewm8 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 60 Çözümler 1 27 Kasım 2020 #3 MrPeedro dedi: Aynı kablolar ile farklı bir monitörde denediğinizde görüntü alıyor muydunuz? Sorun büyük ihtimal monitörde. Genişletmek için tıkla... Laptoptan geçtim o yüzden bilemiyorum neyde sorun olduğunu, DP kablosundada sorun olabilirmiş.
MrPeedro dedi: Aynı kablolar ile farklı bir monitörde denediğinizde görüntü alıyor muydunuz? Sorun büyük ihtimal monitörde. Genişletmek için tıkla... Laptoptan geçtim o yüzden bilemiyorum neyde sorun olduğunu, DP kablosundada sorun olabilirmiş.