M mtn1463 Hectopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #1 BenQ XL2430T monitöre sahibim ekranda bulunan jack girişine kulaklığımı taktığımda ses alamıyorum. Kasamdaki jack girişinin içinde kulaklık kırdım ve ekrandaki jack girişini kullanmam lazım içinden çıkamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2017
BenQ XL2430T monitöre sahibim ekranda bulunan jack girişine kulaklığımı taktığımda ses alamıyorum. Kasamdaki jack girişinin içinde kulaklık kırdım ve ekrandaki jack girişini kullanmam lazım içinden çıkamadım.
Toshi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 1.090 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #2 Hangi kabloyu kullanıyorsunuz?
M mtn1463 Hectopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #3 Toshi dedi: Hangi kabloyu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dvi-d ile bağlı. Hdmi ile bağlayınca 144Hz kullanılmıyor diye biliyorum ekrandaki jack kulaklık ve mikrofon girişini nasıl kullanabilirim? Ayrıca ses kablosu ile ekrandan kasadaki jack girişine bağlantıda yaptım yine ses yok arkadaşlar.
Toshi dedi: Hangi kabloyu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dvi-d ile bağlı. Hdmi ile bağlayınca 144Hz kullanılmıyor diye biliyorum ekrandaki jack kulaklık ve mikrofon girişini nasıl kullanabilirim? Ayrıca ses kablosu ile ekrandan kasadaki jack girişine bağlantıda yaptım yine ses yok arkadaşlar.