BenQ XL2546K vs XL2540K

Raemn

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. Birisinde DyAc+ özelliği diğerinde ise böyle bir durum söz konusu değil aktif olarak FPS oyunu oynuyorum. Bu yüzden DyAc'nin benim oyun oynayışıma ne kadar etkisi olur olmaz bilmiyorum. Kullanan arkadaşlarım yorumlarını benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Fiyatı hangisinin ucuzsa onu alın bence. DyAc kullanacağınızı zannetmiyorum.

Bu konuda çok bilgili değilim ama E-Sporda çoğu oyuncunun XL2546 kullanmasından dolayı XL2546 derim ben.

Fiyatı hangisinin ucuzsa onu alın bence. DyAc kullanacağınızı zannetmiyorum.
Peki bir şey soracağım bu arada fiyatı ucuz olan 2540k. DyAc açmama sebepleri tam olarak nedir? Yani ben bu özelliği açtığımda ne kadar bir fark yaratacaktır?

Bu konuda çok bilgili değilim ama E-Sporda çoğu oyuncunun XL2546 kullanmasından dolayı XL2546 derim ben.
Evet evet genelde 2540 ve 2546 kullanılıyor.

Sistem özellikleri RTX 3060 R5 5600 24Gb Ram mevcut. Alabileceğim fps'e göre 2546K mı almam daha uygun olur yoksa Alienware'nin bir modelini mi?

Son düzenleme:
Tam olarak ne işe yaradığını hala çözemedim. Açınca akıcılık kayboluyor.

O Zaman Alienware'dan ziyade BenQ'ya dönmem gerekiyor sanırım?

Monitör sektörünün en iyisi BenQ olduğu için o BenQ 360Hz çıkarana kadar hiçbir esporcu başka marka 360Hz ile oynamadı. Yani BenQ'den şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…