Benq Zowie FK2 VS Razer Basilisk X

Hala bana bir cevap vermedin, nedir bu Zowie mouseları CS GO için özel yapan? Ayrıca Daha hafif, aynı ergonomide, daha iyi kablolu ve daha iyi skatezli mouselar var bu bütçede.
Ben sana mouse'u kanıtlamak zorunda değilim zaten kendini binlerce e-sporcunun kullandığı bir markayı kanıtlamaya da gerek yok ister alır ister almazsın ben sadece bilgilerimi seninle paylaşıyorum. Zowie'yi özel yapan şey ergonomisi daha iyi skatezli mouse'lar oladabilir olmayadabilir bu tartışılır ama daha iyi ergonomiye sahip mouse markası var mı dersen yok bence. Daha hafif mouselar da olabilir bak sıkıntı yok 60 gramlık mouselar da var ama ağırlık dengesini bu kadar iyi dağıtan bir mouse var mı dersen cevap hayır yine yok.

Zowie alınırsa Espor turnuvaları için alınır. Konu sahibinin Esporcu olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ergonomi konusunda ise yukarıda belirttiğim gibi diğer üreticiler Zowie'nin ergonomisini kopyalıyorlar.
Daha önce MM710/711 kullandınız mı? MM710'un Patch 2 versiyonunu kullanan kullanıcıların neredeyse tamamı memnun.

Hala bana bir cevap vermedin, nedir bu Zowie mouseları CS:GO için özel yapan? Ayrıca daha hafif, aynı ergonomide, daha iyi kablolu ve daha iyi skatezli mouselar var bu bütçede.

Zowie birçok mouse yapıyor ve yaptıgı mouselarda aynı sensörü kullanıyor aynı Switch'leri vs. Ama şu var Zowie FK serisinde baska ec serisinde baska bir tutus sekline hitap ediyor bunu da mesela FK1 fk 2 gibi sınıflandırıp boyutlarını değiştirerek hemen hemen her el boyutu her tutuş biçimi için bir mouse a sahip olmuş oluyor kullanıcılar da kendilerine lazım olanın ta kendisini bulup alıyor mesela bu SteelSeries'de yok bir inceleme actıgınız zaman bu mouse bütün tutuş biçimlerine hitap ediyor deniyor.

Bence sen tekdüze ağır bir fanboysun insanların zowie alması için turnuvalara katılmasına gerek yok zaten internetten satın alabiliyorlar.

Ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Turnuvaya katılmayanlar Zowie alamaz diye bir kural yok gidip herkes alabilir, kimseyi zorlamıyoruz.

Genel olarak arkadaşlar bu mouse u tercih etmiş. Ben de galiba bu mouse u alacağım. Ama kesin kararımı iki mouse hakkında videolar izleyerke vereceğim ilk izleyeceğim video bu isteyen arkadaşlar da izleyebilir ben büyük ihtimal 20 dakika sonra tercihimi buraya yazacağım

Ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Turnuvaya katılmayanlar Zowie alamaz diye bir kural yok gidip herkes alabilir, kimseyi zorlamıyoruz.
Evet işte ben de onu diyorum sen e-spor turnuvaları için alınır alınırsa yazmışsın. Üstte ki mesajında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…