BenQ Zowie S2-C alınır mı?

Bütçe
0

batuwanye

Hectopat
Merhaba, elimde olan fareyi BenQ Zowie S2-C kablolu e-spor Gaming mouse ile degistirecekler. Sizce nasıl bir mouse? Kaliteli mi? Sorun cikartir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, elimde olan fareyi BenQ Zowie S2-C kablolu e-spor Gaming mouse ile degistirecekler. Sizce nasıl bir mouse? Kaliteli mi? Sorun cikartir mi?
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Claw Grip
16cm 10cm
Söylediğin farenin fiyatı 2000 TL olduğu için bu fareyi öneriyorum eğer bütçen daha fazlaysa farklı farelerde önerebilirim bu arada SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin

Soyledigim fareyi yorumlayabilir misin acaba? İyi yanlari kotu yanlari gibi...

Soyledigim fareyi yorumlayabilir misin acaba? İyi yanlari kotu yanlari gibi...

En önemli eksisi kablosuz değil onun dışında sensör olarak eski ve kablosu paracord kablo değil ayrıca skatezleri de siyah eski tip skatezlerden bana soracak olursan senin attığım fareyi alıcısı ile alman çok daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

Hocam aslinda ROG Keris mouse vardi elimde. Ürünü tamir edemediler ve İtopya tarafi bu Zowie ürünü verebileceklerini soylediler. Bunu almaya bir tık mecbur gibiyim FPS oyunlari oynuyorum CS Valorant gibi Fortnite da oynuyorum sorun cikarmaz diyorsaniz sıkıntı yok. Çok üst düzey bir oyuncu değilim fakat ani reflexlerde sensör kaynaklı sorun olmaz değil mi?

Para iadesi al bence çünkü fare gerçekten eski ve sensör yüzünden ani reflexle yaptığın hareketle sorun yaşama olasılığın var.

Para iadesi al bence çünkü fare gerçekten eski ve sensör yüzünden ani reflexle yaptığın hareketle sorun yaşama olasılığın var.

Para iadesi alirsam 500TL ve hiçbir fareyi alamam. ROG Keris aldigimda 500'dü, 1-2 haftada 1500 oldu. En azindan bu fareyi almam gerek diye dusunuyorum. Yanlış miyim?

İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…