BENQ ile AOC arasında kaldım bir daha sormak istiyorum BENQ mü alsam AOC mu?AOC kullanıyorum. Oyun için gayet iyi bir monitör ama video izlerken 1080p de açmana rağmen 480p izliyormuş gibi oluyor TN Panel olduğu için.
Önerin için sağ ol kardeşim ama ben monitörü mağazadan elden almak istiyorum.Ya da MSI bakabilirsiniz.
24 Msi Optix G24c Fhd 144hz 1ms Hdmi+dp+dvi Siyah Curved Gaming Monitor GittiGidiyor'da 343060247
Hem VA panel hem de kavisli.
Selam kardeşim. Bir şey sormak istiyorum. Benim şuan normal laptopum var HDMI vs VGA girişleri mevcut. herkes DP kablo öneriyor. VGA yada HDMI kablo kullansam bir şey olur mu? görüntü bozulur diyorlar da ondan sorayım dedim... Yıl başında pc toplamayı düşünüyorum o zaman kullanırım diyorum DP kabloyu?Bence BenQ ama AOC'da alınabilir.
Cevap verdiğin için sağ ol kardeş. Şuan bilgisayarım kötü olduğu için sordum. PC alırsam o zaman kullanırım 144Hz özelliğini şuan monitöre ihtiyacım olduğu için almam lazım. Almışken 144Hz'lik alayım dedim.Görüntü bozulmuyor. HDMİ kabloyla 120Hz alırsın DP ile 144Hz. Ben DP kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.