BenQ ZOWIE XL2411 vs AOC G2460FQ

Rookie999

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar FPS vs Fifa gibi oyunlar oynuyorum. Hangi monitörü önerirsiniz? Cevap verirseniz sevinirim :) AOC monitörün fiyatı 1045 TL. BENQ 1350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC kullanıyorum. Oyun için gayet iyi bir monitör ama video izlerken 1080p de açmana rağmen 480p izliyormuş gibi oluyor TN Panel olduğu için.

AOC kullanıyorum. Oyun için gayet iyi bir monitör ama video izlerken 1080p de açmana rağmen 480p izliyormuş gibi oluyor TN Panel olduğu için.
BENQ ile AOC arasında kaldım bir daha sormak istiyorum BENQ mü alsam AOC mu? :)
Önerin için sağ ol kardeşim ama ben monitörü mağazadan elden almak istiyorum. :)

Bence BenQ ama AOC'da alınabilir.
Selam kardeşim. Bir şey sormak istiyorum. Benim şuan normal laptopum var HDMI vs VGA girişleri mevcut. herkes DP kablo öneriyor. VGA yada HDMI kablo kullansam bir şey olur mu? görüntü bozulur diyorlar da ondan sorayım dedim... Yıl başında pc toplamayı düşünüyorum o zaman kullanırım diyorum DP kabloyu?

Görüntü bozulmuyor. HDMİ kabloyla 120Hz alırsın DP ile 144Hz. Ben DP kullanıyorum.
Cevap verdiğin için sağ ol kardeş. Şuan bilgisayarım kötü olduğu için sordum. PC alırsam o zaman kullanırım 144Hz özelliğini şuan monitöre ihtiyacım olduğu için almam lazım. Almışken 144Hz'lik alayım dedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı