Qrech Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 19 18 Haziran 2020 #1 Bu monitörü almak istiyorum fakat G-Sync veya FreeSync olmaması kafamı karıştırıyor. Sistemim: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 2600X. 8 GB RAM. ASUS TUF B450 PLUS. Bir sorun çıkartır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Bu monitörü almak istiyorum fakat G-Sync veya FreeSync olmaması kafamı karıştırıyor. Sistemim: GTX 1660 Ti. Ryzen 5 2600X. 8 GB RAM. ASUS TUF B450 PLUS. Bir sorun çıkartır mı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 18 Haziran 2020 #2 TN panel olduğu için, renk doygunluğu seni memnun etmeyebilir. Sadece CS:GO odaklı oynuyorsan öneririm. Onun dışında IPS 144Hz bir monitör öneririm.
TN panel olduğu için, renk doygunluğu seni memnun etmeyebilir. Sadece CS:GO odaklı oynuyorsan öneririm. Onun dışında IPS 144Hz bir monitör öneririm.
Qrech Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 19 18 Haziran 2020 #3 CillianMurphy dedi: TN panel olduğu için, renk doygunluğu seni memnun etmeyebilir. Sadece CS:GO odaklı oynuyorsan öneririm. Onun dışında IPS 144Hz bir monitör öneririm. Genişletmek için tıkla... IPS ve VA paneller hız konusunda TN panelin gerisinde kalıyor ben sadece oyun için kullanacağım sadece Sync konusu kafama takıldı.
CillianMurphy dedi: TN panel olduğu için, renk doygunluğu seni memnun etmeyebilir. Sadece CS:GO odaklı oynuyorsan öneririm. Onun dışında IPS 144Hz bir monitör öneririm. Genişletmek için tıkla... IPS ve VA paneller hız konusunda TN panelin gerisinde kalıyor ben sadece oyun için kullanacağım sadece Sync konusu kafama takıldı.