Hocam monitörden gayet memnunum bütün beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Daha önce 1080p için olması gereken fazla büyük bir panel sahip monitöre sahip bir televizyon kullanıyordum ve 24 inç bir monitöre geçince büyük bir yanlış olduğunu fark ettim. 24 inç panel fazlasıyla yeterli bir boyut. En büyük endişelerimden biriydi panel boyutu. Renkler ve parlaklık beni fazlasıyla tatmin ediyor. Gözlerimde kuruluk olduğu için parlaklığı CS haricinde asla tam parlak halinde kullanamıyorum monitörü. Renkler olarak ben bir eksiklik fark edemedim, kutudan çıktığı standart renk ayarlarında kullanıyor sayılabilirim sadece renk sıcaklığı değiştirdim. Önceki televizyonumda ghosting fazlasıyla bariz ve rahatsız ediciydi. CS surf modunda insanlar iki model arka arkaya konulmuş şekilde gözüküyorlardı bazen. Bu monitörde rahatsız edici bir ghosting fark edemedim. Ergonomi anlamında fazlasıyla iyi tek eksiği belki kullananlar için pivot özelliği olabilir fakat ben kullanmadığım için olmasada olur bir şey benim için. 144 Hz anlatılmaz yaşanır. Oyunlar farklı seviyede bir akıcılığa kavuşuyor. Farklı bir şey merak edersen cevaplarım.