S SaMeTusl Femtopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 20 1 Ağustos 2020 #1 Oyun olarak CS:GO oynuyorum bazen FIFA, GTA falan. İnternet üzerinden videolar, filmler izliyorum. Sizce hangisini almalıyım? ViewSonic XG2405'de IPS panelde MS sıkıntısı yaşar mıyım?
Oyun olarak CS:GO oynuyorum bazen FIFA, GTA falan. İnternet üzerinden videolar, filmler izliyorum. Sizce hangisini almalıyım? ViewSonic XG2405'de IPS panelde MS sıkıntısı yaşar mıyım?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 1 Ağustos 2020 #2 SaMeTusl dedi: ViewSonic XG2405'de IPS panelde MS sıkıntısı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... 1 ms alamazsınız ama yine de oyunlarda kötü performans vermez. Renk kalitesi için de bu taviz kesinlikle vermeye değer.
SaMeTusl dedi: ViewSonic XG2405'de IPS panelde MS sıkıntısı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... 1 ms alamazsınız ama yine de oyunlarda kötü performans vermez. Renk kalitesi için de bu taviz kesinlikle vermeye değer.
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 1 Ağustos 2020 #3 Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü.
Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü.
S SaMeTusl Femtopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 20 1 Ağustos 2020 #4 Bora Dere dedi: 1 ms alamazsınız ama yine de oyunlarda kötü performans vermez. Renk kalitesi için de bu taviz kesinlikle vermeye değer. Genişletmek için tıkla... Viewsonic diyorsun tamamdır teşekkürler CSS dedi: Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kesinlikle IPS panel alacağım...
Bora Dere dedi: 1 ms alamazsınız ama yine de oyunlarda kötü performans vermez. Renk kalitesi için de bu taviz kesinlikle vermeye değer. Genişletmek için tıkla... Viewsonic diyorsun tamamdır teşekkürler CSS dedi: Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kesinlikle IPS panel alacağım...
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #5 Eğer rekabetçi oyunlarda çok çok aşırı ciddi değilsen veya rekabetçi oyunlarla hayatını döndürmüyorsan kesinlikle Viewsonic XG2405/AOC 24G2U al.
Eğer rekabetçi oyunlarda çok çok aşırı ciddi değilsen veya rekabetçi oyunlarla hayatını döndürmüyorsan kesinlikle Viewsonic XG2405/AOC 24G2U al.
S SaMeTusl Femtopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 20 6 Ağustos 2020 #6 CSS dedi: Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü. Genişletmek için tıkla... Evet onu alacağım karar verdim teşekkürler...
CSS dedi: Bence IPS panel almalısın aradaki renk farkı çok fazla. AOC 24G2U modelini yaklaşık 1 hafta önce aldım hoşuna giderse alabilirsin tam FP ürünü. Genişletmek için tıkla... Evet onu alacağım karar verdim teşekkürler...
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 6 Ağustos 2020 #7 SaMeTusl dedi: Evet onu alacağım karar verdim teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Rica ederim