BenQ Zowie XL2546k vs BenQ Zowie XL2546X

krex_q

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar espor düşünüyorum gücüm bunlara yetiyor ama sormak istediğim bir soru var sonundaki X ve K işareti ne fark ediyor? Özelliklerine baktım X olanda sadece DyAc2 var K'da olmayan. Başka bir farkları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar espor düşünüyorum gücüm bunlara yetiyor ama sormak istediğim bir soru var sonundaki X ve K işareti ne fark ediyor? Özelliklerine baktım X olanda sadece DyAc2 var K'da olmayan. Başka bir farkları var mı?

E-sporcuların çoğu DyAc açmıyor bile çünkü monitöre ekstra gecikme ekliyor. Gecikme demek de fazladan Ghosting demek. Eğer ben büyük lan turnuvalarında Zowie monitörlerde oynayacagım demiyorsan attığın monitörleri almak anlamsız olur. 30 Bin TL bütçede 360Hz OLED monitör alabilirsin. OLED monitörler hem tepkime sürelerinin 0Ms'e en yakın değeri veren örnek 0.03ms veriyor çoğu OLED hem de gecikme olmadığı için 0 ghosting ve hareket bulanıklılığı değerleri en iyi olan monitörler oldukları için daha mantıklı olur.

Eğer ekipman inceleyen YouTube'un sağlam adamlarını takip ediyorsan. Boardzy - Jaeky - Optimum. TR içinde Mirliva bunlar hep şu anda OLED monitör kullanıyor.

Yanma konusuna geelecek olursak da oyun oynama senaryosu OLED için en iyi senaryo çünkü en az statik görüntü oyunlarda vardır. Ve OLED monitörlerde firmalar artık 3 yıl yanma garantisi sunuyorlar. Ekstra soğutma ve koruma teknolojileri kullanıyolar yani yanma kısmını dert etmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı