BenQ Zowie XL2546k vs Dell Alienware AW2523HF

@wizz007 hocam ben arada bir Left 4 Dead'ya da Rust oynaya biliyorum ama özellikle FPS zaten birinci hedefim.

@wizz007 eğer sıkıntı ise Dell almak zorunda kalırım.

@wizz007 hocam cevap bekliyorum.

Hocam dediğimi dedim zaten. Önceliğin FPS ise ve dediğin gibi espor falan düşünüyormuşsun bu yüzden XL2546k seçmen doğru olur.

@Lory7 aynen işte ondan arada kalıyorum lakin FPS oyunlarında ilerlemek istiyorum.

@wizz007 aynen arada Left 4 Dead bazen de battlefied oynuyorum Zowie yeterli gelir bence sizce.

Merhaba dostum çok zaman geçti ama sanirsam Zowie aldin ama bence Dell almaliydin gel açıklayayım. İlk öncelikle Dell'in paneli IPS panel fakat Fast IPS yani TN paneller kadar düşük gecikme oranına sahip hatta bazen daha iyi. Dell'in o modeli hem e sporcular için yani FPS oyunlarında rahat olabilirsin RTİNGS'den baktigimda gecikme oranı Dell'inki daha az Zowie'de olup Dell'de olmayan özellikler ise DyAc ve Flicker-Free bunun dışında başka hiçbir özellik farkı yok evet 240Hz ile 360Hz arasında pek fark yok ama ne olursa olsun 360Hz bir avantaj hem sisteminde gayet iyi bir FPS değeri aliyor yani 360Hz'den tam verim alabilirsin yani anlatmak istediğim burada anlatmak istediğim Dell'in IPS paneli hem Zowie'nin TN paneli kadar iyi hem Dell 360Hz yani 240Hz'den iyi bir de sırf marka diye daha pahalı. Umarım anlamışsındır keşke 1 yil geriye dönüp cevap verebilseydim.

@Leex hocam yorumunuz için teşekkür ederim lakin monitör almadım sistem topladım bu sene geçen senenin mayıs ayı gibi güç kaynağının bozulmasıyla sistem gitti ben sıfırdan tekrardan aldım ve RTX 4070 Super işlemci ise Ryzen 5 7600X sadece insanlar bana şu an 2K ekran almazsa darboğazı aşırı yaşarsın demeleri beni sıktı cidden böyle bir şey var mı bir de Dell iyidir ama en az geçikme Zowie'de deniliyor yani bugün alsam sıfırdan tekrar konu açarım.

@Leex bir de bu modele ne dersiniz ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
@Leex hocam yorumunuz için teşekkür ederim lakin monitör almadım sistem topladım bu sene geçen senenin mayıs ayı gibi güç kaynağının bozulmasıyla sistem gitti ben sıfırdan tekrardan aldım ve RTX 4070 Super işlemci ise Ryzen 5 7600X sadece insanlar bana şu an 2K ekran almazsa darboğazı aşırı yaşarsın demeleri beni sıktı cidden böyle bir şey var mı bir de Dell iyidir ama en az geçikme Zowie'de deniliyor yani bugün alsam sıfırdan tekrar konu açarım.

@Leex bir de bu modele ne dersiniz ASUS 24,5" ROG STRIX XG259QNS 1Ms 380Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Merhaba kral, şöyle diyeyim RTX 4070 hakkı 2K evet ama 1080P'de oynacaksan yaşayacağın darboğaz çok olmaz olur ama yani minimum darboğaz bir de FPS oyunlarımı oynuyorsun yoksa hikayeli oyunlar mi FPS oyunları oynuyorsan 1080P'den baska almanı onermem lakin hikayeciyim ben diyosasan kesinlikle burada 2K monitor almanı oneririm hem ekran kartinin hakkini vermiş olursun. Attigin linkteki monitorde gayet guzel bir monitor ama Fast IPS'emi yoksa normal ipsmi goremedim ozelliklerinde normal IPS ise tepki suresi 1ms degildir en az 3-4e cikar. Ve son olarak en az gecikme suresi saglayab monitor ise Zowie'dir. Baska sormak istedigin bir şey varsa etiketleyebilirsin.

@Leex iyi bu yorumu duyduğuma sevindim ben FPS üzerine oyunlar oynuyorum sadece darboğaz yüksek yaşarsın dediklerinden kaynaklı bir çekincem vardı ayrıca Zowie uygun nereden bulubirim veya daha uygun şimdilik hangi monitörü önerirsiniz 7-8k arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı