Madem arada bu kadar büyük farklar var o zaman OLED yerine TN alsaydınız? Ben de 360Hz OLED kullanıyorum. TN'ye ihtiyaç (bu işten para kazanmıyorsanız) yok.
Hareket bulanıklığı kazanıyorsunuz evet ama aradaki fark çok küçük. BenQ XL2586X parasına 480Hz OLED satılıyor. İkisinin arasındaki farkı da testle gösterim de anlayın.
OLED biraz daha bulanık ama arada WoW cidden buna değdi denecek kadar fark yok. Buna karşılık OLED de overshoot veya çift görüntüye dair hiçbir iz yok iken, TN monitör de biraz var. Yani tertemiz bir görüntü sunmuyor. 480Hz OLED de oldukça net bu arada. Buna karşılık kazandığınız tonla şey var. Aradaki ufak farkı kimsenin ciddiye alacağını düşünmüyorum.
Eki Görüntüle 2575620
Bu da 500Hz OLED.
Eki Görüntüle 2575621
Radiant oyuncunun ne dediğini önemsememen kimsenin umurunda değil, herkes OLED'i konuşuyor. Zamanla herkes OLED'e geçecek. Azınlık kesimden birisiniz sadece. OLED hareket bulanıklığı bakımından TN paneli aratmayacak düzeye geldi sayılır. Daha yüksek yenileme hızlı modelleri bekleyin sadece. 500Hz ve üstü bunu kanıtlar nitelikte. Aradaki farkın oynayışa etkisi yok.