Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 8 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Sanırım bu bir bug veya hata. Yine de bildirmek istedim. Sadece bende mi öyle bilmiyorum. Aşağıda yanıt yazdığımız yerin altında 2 adet "benzer konular" yeri bulunuyor. Bu bir bug değil de hata sanırım, bildireyim istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Arkadaşlar merhaba. Sanırım bu bir bug veya hata. Yine de bildirmek istedim. Sadece bende mi öyle bilmiyorum. Aşağıda yanıt yazdığımız yerin altında 2 adet "benzer konular" yeri bulunuyor. Bu bir bug değil de hata sanırım, bildireyim istedim.
Çözüm Recep Baltaş 8 Mart 2021 Yeni eklenti sonrası geldi. Bakıyoruz. Sorun: Hem XenForo Enhanced Search, hem de Elastic Search Essentials benzer konuları gösteriyordu. ESE benzer konular kapatıldı.
Yeni eklenti sonrası geldi. Bakıyoruz. Sorun: Hem XenForo Enhanced Search, hem de Elastic Search Essentials benzer konuları gösteriyordu. ESE benzer konular kapatıldı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mart 2021 #2 Yeni eklenti sonrası geldi. Bakıyoruz. Sorun: Hem XenForo Enhanced Search, hem de Elastic Search Essentials benzer konuları gösteriyordu. ESE benzer konular kapatıldı. Son düzenleme: 8 Mart 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Yeni eklenti sonrası geldi. Bakıyoruz. Sorun: Hem XenForo Enhanced Search, hem de Elastic Search Essentials benzer konuları gösteriyordu. ESE benzer konular kapatıldı.