F fantalipepsi Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #1 Cakal günaydın, düşeş, pişman, l*tfen, imdat, riv riv riv gibi, skinnyflex annabelle gibi şarkıların yabancı örnekleri nelerdir? Birde bu tür şarkıların türü ve beati ne diye geçiyor, club banger type beat yazınca bir şey çıkmıyor ondan dedim.
Cakal günaydın, düşeş, pişman, l*tfen, imdat, riv riv riv gibi, skinnyflex annabelle gibi şarkıların yabancı örnekleri nelerdir? Birde bu tür şarkıların türü ve beati ne diye geçiyor, club banger type beat yazınca bir şey çıkmıyor ondan dedim.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 19 Mayıs 2022 #2 Hocam bu siteyi denemeni tavsiye ederim. Music-Map - Find Similar Music Music-Map is the similar music finder that helps you find similar bands and artists to the ones you love. www.music-map.com
Hocam bu siteyi denemeni tavsiye ederim. Music-Map - Find Similar Music Music-Map is the similar music finder that helps you find similar bands and artists to the ones you love. www.music-map.com
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #3 UluErdem25 dedi: Hocam bu siteyi denemeni tavsiye ederim. Music-Map - Find Similar Music Music-Map is the similar music finder that helps you find similar bands and artists to the ones you love. www.music-map.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşı bilmem ama benim çok işime yaradı böyle bir şey arıyordum teşekkürler.
UluErdem25 dedi: Hocam bu siteyi denemeni tavsiye ederim. Music-Map - Find Similar Music Music-Map is the similar music finder that helps you find similar bands and artists to the ones you love. www.music-map.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşı bilmem ama benim çok işime yaradı böyle bir şey arıyordum teşekkürler.