Benzeşme veya öncelik ayarlarken erişim engellendi hatası

Valhir

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050 Tİ
İşlemci
İ5 12500H
Arkadaşlar şimdi sorun şu şekil: Elden Ring 12. nesil işlemciler ile gelen E ve P Core özelliği ile düzgün çalışmıyor. Bu yüzden oyun sürekli FPS düşmesi yiyor. Ben de oyunu açıp benzeşme ayarlamaya çalışıyorum. Eğer Core'lardan bir tanesini açıp kapatırsam düzelecek ama yönetici olmama rağmen benzeşme veya öncelik ayarlayamıyorum. Bu neredeyse her şeyde geçerli erişim engellendi hatası yiyorum. Forumdan bir arkadaş gösterdi çözümü. İşte örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• m.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 79
  • q.png
    127,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu gibi sorun benim başımada gelmişti ve PC'ye virüs bulaştıgı için oldugunu ögrenmiştim. İstersen bir kapsamlı tarama yap kaspery ile.

Kanka bende aynı sorunu yaşıyorum şu anda bir çözümünü buldun mu uzun zaman geçmiş cevaplarsan sevinirim.

Kanka bende aynı sorunu yaşıyorum şu anda bir çözümünü buldun mu uzun zaman geçmiş cevaplarsan sevinirim.

Çözümü mod modlayarak oynayabiliyorsun onun dışında anti-cheat engel olduğu için benzeşme veya öncelik ayarlanılmıyor yani ne yazık ki oyunu offline almadan oynanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…