Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #1 Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 27 kuruş zam geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Temmuz 2019 #2 Sol benzin. Sağ mazot. Neyse ben 50 TL'lik alıyorum nasıl olsa. Sadece her geçen gün araba daha az km yapıyor. Bunu çözersem keyfime çatmayın
Sol benzin. Sağ mazot. Neyse ben 50 TL'lik alıyorum nasıl olsa. Sadece her geçen gün araba daha az km yapıyor. Bunu çözersem keyfime çatmayın
Nashtic Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Aincrad 1 Temmuz 2019 #3 Jira dedi: Sol benzin. Sağ mazot. Eki Görüntüle 411094 Neyse ben 50 TL'lik alıyorum nasıl olsa. Sadece her geçen gün araba daha az km yapıyor. Bunu çözersem keyfime çatmayın Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş ev ile gittiğiniz yer arasını yakınlaştırın, sorun çözülecektir.
Jira dedi: Sol benzin. Sağ mazot. Eki Görüntüle 411094 Neyse ben 50 TL'lik alıyorum nasıl olsa. Sadece her geçen gün araba daha az km yapıyor. Bunu çözersem keyfime çatmayın Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş ev ile gittiğiniz yer arasını yakınlaştırın, sorun çözülecektir.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #4 Son zammın devletle alakası olmadığını bilmeyip sallamaya gelenleri gülerek izliyorum
Nashtic Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Aincrad 1 Temmuz 2019 #5 hawkeyes dedi: Son zammın devletle alakası olmadığını bilmeyip sallamaya gelenleri gülerek izliyorum Genişletmek için tıkla... Sallayan yoktu ama siz herhalde yanlış konuya baktınız LUL
hawkeyes dedi: Son zammın devletle alakası olmadığını bilmeyip sallamaya gelenleri gülerek izliyorum Genişletmek için tıkla... Sallayan yoktu ama siz herhalde yanlış konuya baktınız LUL
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.293 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2019 #6 hawkeyes dedi: Son zammın devletle alakası olmadığını bilmeyip sallamaya gelenleri gülerek izliyorum Genişletmek için tıkla... Dış güçlerin oyunu bunlar. (!)
hawkeyes dedi: Son zammın devletle alakası olmadığını bilmeyip sallamaya gelenleri gülerek izliyorum Genişletmek için tıkla... Dış güçlerin oyunu bunlar. (!)
K kafası güzel teletabi Kilopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 844 Çözümler 6 1 Temmuz 2019 #7 N11.com'dan otom marka branda aldım, çok memnunum. Zaten haftada bir yerinden kaldırıyorum, en azından araba kirlenmiyor. Tavsiye ederim...
N11.com'dan otom marka branda aldım, çok memnunum. Zaten haftada bir yerinden kaldırıyorum, en azından araba kirlenmiyor. Tavsiye ederim...
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 1 Temmuz 2019 #8 Bu yeni açılan özellik (Hava) sayesinde kendimi ve arabayı gazla çalıştırcağıma inanıyorum. Ben10'un Amcası gibi Yaparsın Kızım demem yeterli.
Bu yeni açılan özellik (Hava) sayesinde kendimi ve arabayı gazla çalıştırcağıma inanıyorum. Ben10'un Amcası gibi Yaparsın Kızım demem yeterli.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 1 Temmuz 2019 #9 Bir iki seneye kalmaz araba anahtarı değerinde olacak benzinimiz. Onların benzini, doları varsa bizim Allahımız var (!)
Bir iki seneye kalmaz araba anahtarı değerinde olacak benzinimiz. Onların benzini, doları varsa bizim Allahımız var (!)
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.657 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Temmuz 2019 #10 Yakında damla damla benzin alır hale geleceğiz.