Benzine ve Mazota Çok Ufak Bir Güncelleme

Tarbean

Hectopat
Bildiğiniz(?) gibi benzinin litre fiyatına 12 kuruş, mazotun litre fiyatına 18 kuruş zam yapıldı en son. Böylece benzin 5.5 TL'ye, mazot 5 TL'ye dayandı. Sosyal medyada bazı insanlar bu konuda atıp tutuyor. Yok benzine daha birkaç gün önce zam gelmiş de, mazotun fiyatını daha geçen ay arttırmışlar da. Bunlar zam değil bir kere fiyat güncellemesi. Zam olsa zam denirdi, demek ki değil. Ayrıca artmışsa artmış ne olacak yani, milletin alım gücü olduğu için bu kadar rahat fiyat güncellemesi yapılabiliyor. Siz milletin bu duruma ses çıkardığını gördünüz mü? Birkaç güne buna da alışacağız zaten, yaygaraya gerek yok.

Dolar düştüğünde fiyatlar düşmemiş, artınca hemen artmış bir de öyle diyorlar. Niye düşsün ki, bir şeyin fiyatı ne zaman düştü? Bir de işin iyi tarafından bakalım. Artık 10 litre mazot alacaksak bozuk parayla falan uğraşmıyoruz ve 50 TL'yi uzatıyoruz. Rahatlık budur!

Haber: Son dakika... Benzin ve motorine zam

Not: İronidir.

İroni olduğunu belirtmesen, yorumlarına destek çıkacak milyonlarca insan var bu ülkede Mazot bile 5TL olduysa ben artık hiçbir şey demiyorum. Allah belalarını versin.

Rahmetli Kemal Sunal'ın bir lafı var "ZAMA ZAM ZAM ZAMA ZAM ZAMA ZAM ZAM ZAM ZAMA ZAM ZAM" bu metinde usta oyuncu gelecek 80 yılın haberini vermişti zaten.

"Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, "7-8 Kasım 2017 tarihlerinde motorinde fiyat değişikliği beklenmiyor. Benzin grubunda ise perşembe veya cuma gününden geçerli olmak üzere fiyat artışı beklenmektedir" denildi."

Zamlara doymadık, doyamayacağız. Forumda aktivite gösteren "ekonomimiz çok iyi"ciler gelsin de açıklasın bu zamların sebebini hepimiz öğrenelim.

Aman ali rıza bey tadımız kaçmasın, bilemiyorum altan...

Yapılan zam sadece mazota ve benzine değil ki, mazot ve benzini kullanan her şeye.
1 ay önce PTT ile gönderdiğim APS ücreti 6.5 tl iken, 1 hafta önce yine aynı adrese 12.5 tl ödeyerek gönderdim. Karşılaştığım en basit örneklerden birisi bu, zamlar silsilesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…