Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 2 Eylül 2024 #1 Birkaç ay benzinlikte çalışmayı düşünüyorum girip girmeme konusunda kararsızım. Eğer daha önce çalıştıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Birkaç ay benzinlikte çalışmayı düşünüyorum girip girmeme konusunda kararsızım. Eğer daha önce çalıştıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.730 Çözümler 25 Yer Adana 2 Eylül 2024 #2 Zor iş hocam çok dikkatli olmanız gerek açık veya yanlış yakıt koyma durumunuz var LPG de yanlış yakıt koyma durumu yok ama sürekli eğil kalk pompayı tak çok zor tavsiye etmem benzin bir nebze daha kolay.
Zor iş hocam çok dikkatli olmanız gerek açık veya yanlış yakıt koyma durumunuz var LPG de yanlış yakıt koyma durumu yok ama sürekli eğil kalk pompayı tak çok zor tavsiye etmem benzin bir nebze daha kolay.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Vezirxtr dedi: Birkaç ay benzinlikte çalışmayı düşünüyorum girip girmeme konusunda kararsızım. Eğer daha önce çalıştıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam gidip kendiniz görün. Deneyim ve bilgi sahibi olursunuz en azından.
Vezirxtr dedi: Birkaç ay benzinlikte çalışmayı düşünüyorum girip girmeme konusunda kararsızım. Eğer daha önce çalıştıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam gidip kendiniz görün. Deneyim ve bilgi sahibi olursunuz en azından.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Dizelin pompası benzinli arabaya zaten sığmıyor diye okumuştum. Ama dizele benzin pompası girer orda dikkat etmek lazım.
Dizelin pompası benzinli arabaya zaten sığmıyor diye okumuştum. Ama dizele benzin pompası girer orda dikkat etmek lazım.
Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 2 Eylül 2024 #5 liveforspeed dedi: Dizelin pompası benzinli arabaya zaten sığmıyor diye okumuştum. Ama dizele benzin pompası girer orada dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Kimisi araca göre uyuyor diyor kimisi uymuyor diyor bilemedim vallahi.
liveforspeed dedi: Dizelin pompası benzinli arabaya zaten sığmıyor diye okumuştum. Ama dizele benzin pompası girer orada dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Kimisi araca göre uyuyor diyor kimisi uymuyor diyor bilemedim vallahi.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Çalışmadım ancak yapılacak işten çok çalışma saatleri sıkıntılı genelde vardiyalı olarak çalışılıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde.
Çalışmadım ancak yapılacak işten çok çalışma saatleri sıkıntılı genelde vardiyalı olarak çalışılıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde.
Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 2 Eylül 2024 #7 06 Fil Necati dedi: Çalışmadım ancak yapılacak işten çok çalışma saatleri sıkıntılı genelde vardiyalı olarak çalışılıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde. Genişletmek için tıkla... Paraya çok ihtiyacım var sanırım bu saatleri göze alabilirim.
06 Fil Necati dedi: Çalışmadım ancak yapılacak işten çok çalışma saatleri sıkıntılı genelde vardiyalı olarak çalışılıyor 1 gündüz 1 gece şeklinde. Genişletmek için tıkla... Paraya çok ihtiyacım var sanırım bu saatleri göze alabilirim.
herexll Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Merhaba bende pompacılık yapmayı düşünüyordum, tam olarak nereden başvuru yapmamız gerek bilgin var mı?
Merhaba bende pompacılık yapmayı düşünüyordum, tam olarak nereden başvuru yapmamız gerek bilgin var mı?
elturcooenes Femtopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 herexll dedi: Merhaba bende pompacılık yapmayı düşünüyordum, tam olarak nereden başvuru yapmamız gerek bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Akaryakıt istasyonuna giderseniz yardımcı olurlar.
herexll dedi: Merhaba bende pompacılık yapmayı düşünüyordum, tam olarak nereden başvuru yapmamız gerek bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Akaryakıt istasyonuna giderseniz yardımcı olurlar.