Bepanthol Derma krem nemlendirici olarak kullanılabilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX7800XT AMD RYZEN 7 5800X3D
Meslek
Elektronikçi
Yuzum çok kuruyor para vermek istemiyorum, Bepanthol Derma var evde, kullansam olur mu sizce? Çeneme ağız çevresine surecegim, sivilce vs. yapar mı?

Kullan bir süre gözlemle kendini. Cilt tipini vs bilmiyoruz yapmaz demekte yapar demekte zor.

Sağ olun bir de 3 gündur falan suruyorum babaannemde krem vardı loreal Paris 3 etkili karma ciltler için nemlendiriciyi ama hala kuru suruyorum cilt emdikten yani mesela sabah suruyorum yikamiyorum yuzumu aksam gene bir nebze iyi ama gene ayni kurulukta bunun sebebi nedir acaba sizde oluyor mu?

Kullanabilirsin, özel bir durumun yoksa sivilce yapacağını sanmıyorum.

Özel bir durumum sadece ergenlik dönemindeyim o kadar yorumunuz için teşekkür ederim.

Sağ olun bir de 3 gündur falan suruyorum babaannemde krem vardı loreal Paris 3 etkili karma ciltler için nemlendiriciyi ama hala kuru suruyorum cilt emdikten yani mesela sabah suruyorum yikamiyorum yuzumu aksam gene bir nebze iyi ama gene ayni kurulukta bunun sebebi nedir acaba sizde oluyor mu?

Özel bir durumum sadece ergenlik dönemindeyim o kadar yorumunuz için teşekkür ederim.
Hocam cümleleri düzgün kurun kastınızı tam anlamadım.

Eğer "Sabah sürüyorum akşam gene kuruyor" diyorsan normal yani o belli bir süre sonra etkisini kaybeder zaten

Su içiyor musun? Su içmeyi ihmal ediyorsan kuruluk artar. Yüz temizleme jeli, duş jeli vs onlar da cilt tipine uygun değilse kuruluk yapar. Bir süre bu kremi kullan ama bir cildiye uzmanına da görün derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı