RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #41 XEfe.Bey dedi: Estağfurullah forumda o kadar çok sevdiğim üye varki sizi unutmuş olabilirim Izoly yüzünden kavga etmiştim galiba sizinle. Genişletmek için tıkla... Evet etmiştik.
XEfe.Bey dedi: Estağfurullah forumda o kadar çok sevdiğim üye varki sizi unutmuş olabilirim Izoly yüzünden kavga etmiştim galiba sizinle. Genişletmek için tıkla... Evet etmiştik.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #42 Baştan diyeyim benle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum.
Baştan diyeyim benle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 5 Ekim 2021 #43 mustaine dedi: Baştan diyeyim benle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam aradigim kisi
mustaine dedi: Baştan diyeyim benle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tam aradigim kisi
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 5 Ekim 2021 #44 @MESs¹¹
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Ekim 2021 #45 Enes3078 dedi: Gel hocam, sana da sözüm olsun bari. Zaten mod ekibinin yarısına sözüm oldu böyle diye diye, size de olsun Genişletmek için tıkla... Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu.
Enes3078 dedi: Gel hocam, sana da sözüm olsun bari. Zaten mod ekibinin yarısına sözüm oldu böyle diye diye, size de olsun Genişletmek için tıkla... Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #46 mustaine dedi: Baştan diyeyim benimle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benimle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz sabaha kadar konuşun sıkılmadan dinlerim ama yeter ki güzel konuşun
mustaine dedi: Baştan diyeyim benimle yemeyin, konuş konuş kafanızı ütülerim. Ben bile benimle yemek yemek istemezdim Arkadaşlarım çeneme nasıl dayanıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz sabaha kadar konuşun sıkılmadan dinlerim ama yeter ki güzel konuşun
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #47 Ma'at dedi: Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu. Genişletmek için tıkla... Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun.
Ma'at dedi: Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu. Genişletmek için tıkla... Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun.
karpuz bey Centipat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #48 @Enes3078 abicim hesap benden gel yiyek. RUSHTOB dedi: Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun. Genişletmek için tıkla... Tabii.
@Enes3078 abicim hesap benden gel yiyek. RUSHTOB dedi: Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun. Genişletmek için tıkla... Tabii.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #49 @Recep Baltaş. Kesinlikle, ama 1,5 porsiyon olacak.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Ekim 2021 #50 RUSHTOB dedi: Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun. Genişletmek için tıkla... Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence.
RUSHTOB dedi: Bana lahmacun sözünüz olsun mu? 8 gündür yemek yemiyorum. En son dün su içtim. Lütfen 1 lahmacun. Genişletmek için tıkla... Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence.