Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 5 Ekim 2021 #51 Ma'at dedi: Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze buluşunca yiyeceğiz seninle sevgili @Ma'at. Herkes bir yana sen bir yana
Ma'at dedi: Sözünü tutmuyor, inanmayın. Sözünü tutana kadar bunu savunacağım. Son söz savunucusu. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze buluşunca yiyeceğiz seninle sevgili @Ma'at. Herkes bir yana sen bir yana
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #52 Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Yanında baklava var
Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Yanında baklava var
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 5 Ekim 2021 #53 Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Sen nerede ben nerede arkadaş. Teknofest'e gelebilirsem yanına uğrarım artık
Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Sen nerede ben nerede arkadaş. Teknofest'e gelebilirsem yanına uğrarım artık
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Ekim 2021 #54 @Enes3078 yemek sözüne Sosyal bile inanmadı, çöktü...
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #55 Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Bir an Enes deyince kahin herhalde adımı bildi dedim. Sonra anladım. Reis valla keyif çayı yok. Geçen gün kafama zeplinden fırlattılar iç iç yaptılar bitti o. Ma'at dedi: @Enes3078 yemek sözüne Sosyal bile inanmadı, çöktü... Genişletmek için tıkla... Ben de size öyle deyince bir an yönetici sayfasından caydırıcı özelliğini açtınız sandım dedim çar gitti
Ma'at dedi: Enes gibi tutamayacağım sözler vermiyorum maalesef. Keyif çayı var mı? Suyla iyi gider diyorlar, deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Bir an Enes deyince kahin herhalde adımı bildi dedim. Sonra anladım. Reis valla keyif çayı yok. Geçen gün kafama zeplinden fırlattılar iç iç yaptılar bitti o. Ma'at dedi: @Enes3078 yemek sözüne Sosyal bile inanmadı, çöktü... Genişletmek için tıkla... Ben de size öyle deyince bir an yönetici sayfasından caydırıcı özelliğini açtınız sandım dedim çar gitti
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Ekim 2021 #56 RUSHTOB dedi: Ben de size öyle deyince bir an yönetici sayfasından caydırıcı özelliğini açtınız sandım dedim çar gitti Genişletmek için tıkla... Ulti yeteneğim bekleme süresinde henüz
RUSHTOB dedi: Ben de size öyle deyince bir an yönetici sayfasından caydırıcı özelliğini açtınız sandım dedim çar gitti Genişletmek için tıkla... Ulti yeteneğim bekleme süresinde henüz
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #57 Şuraya etiketlenmemek kadar üzücü bir şey yok.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #58 Ma'at dedi: Ulti yeteneğim bekleme süresinde henüz Genişletmek için tıkla... O ultinin çaycılara gideceği doğru mu? E spam yaparsın artık
Ma'at dedi: Ulti yeteneğim bekleme süresinde henüz Genişletmek için tıkla... O ultinin çaycılara gideceği doğru mu? E spam yaparsın artık
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #59 Niko ile lahmacun yemek isteyen yok mu @406642 Hey Mer bellic, It's Niko Let's go to Kardeşler Pide.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #60 Akali Ablanız dedi: Şuraya etiketlenmemek kadar üzücü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gel beraber yiyelim seninle. @Ma'at ile @Enes3078'i de alırız hesabı da kilitledik miydi tamamdır.
Akali Ablanız dedi: Şuraya etiketlenmemek kadar üzücü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gel beraber yiyelim seninle. @Ma'at ile @Enes3078'i de alırız hesabı da kilitledik miydi tamamdır.