Beraber sistem bakmıştık, hatırladınız mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Moderasyon Notu: Bu mesajlar başka bir konudan taşınarak konu haline getirilmiştir.

Selam. Beni hatırladınız mı? Ayrıca Technopat'ta videosu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Beni hatırladınız mı? Ayrıca Technopat'ta videosu var.

Yok tanımadım ama nick tanıdık geliyor. Videosunu izlemeden önce çalıştırdım sonra video yüklemişler video baktım normal de açamıyor olmamız gerek ama bunu B450 anakartlara da BIOS ile sunmuşlar.

Yok tanımadım ama nick tanıdık geliyor. Videosunu izlemeden önce çalıştırdım sonra video yüklemişler video baktım normal de açamıyor olmamız gerek ama bunu B450 anakartlara da BIOS ile sunmuşlar.

X570 konusundan Nevtuğ. Engellemişsiniz sanırım Discord'dan. Sistemi aldım değiştirerek imzada yazıyor.

Vallahi ben MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi'dan kurtuldum satıp da ASUS X570-E GAMING bakıyordum fan devirini ayarlayamıyormuşuz ve sıcaklığı fazlaymış chipsetin diye duydum forumlardan. ASUS B550-E GAMING al dediler zaten PCI-e X4 M.2 500 GB bile alsan 1500TL dediler bende caydım X570'den .

Bende hatırlarsanız X570 GAMING PRO Carbon alacaktım fakat hem daha ucuza çok daha iyi özellikler sunan B550 GAMING Edge Wi-Fi aldım.

Bende hatırlarsanız X570 GAMING PRO Carbon alacaktım fakat hem daha ucuza çok daha iyi özellikler sunan B550 GAMING Edge Wi-Fi aldım.

MSI Dragon Center'dan kurtulduğuma acayip seviniyorum. Şu ana kadar 1 tane bile sorunla karşılaşmadım saçma sapan. Gigabyte B550 Aorus Pro alsaydın keşke. Neyse almışın artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…