Windows 7 kurmaya çalıştık laptopa fakat hatalar sonucu vazgeçtik. Şimdi tekrar Win 10 kuruyoruz peki bu laptopa Linux kurmak mantık li mi? Linux'da daha fazla performans vericegini düşünüyorum peki ne yapabiliriz. HDD ölü ve bu yüzden çok yavaş. Arduino yarışması için kullanıcaz bunu.
Windows 7 kurmaya çalıştık laptopa fakat hatalar sonucu vazgeçtik. Şimdi tekrar Win 10 kuruyoruz peki bu laptopa Linux kurmak mantık li mi? Linux'da daha fazla performans vericegini düşünüyorum peki ne yapabiliriz. HDD ölü ve bu yüzden çok yavaş. Arduino yarışması için kullanıcaz bunu.
Hocam laptop'u zaten pazartesi ve salı gününe kadar kullanıcaz. Geçici bir çözüm arıyoruz. Çünkü cidden çok yavaş. Windows benzeri kullanımı kolay bir linux sürümü arıyorum şimdi de.
Windows 7 kurmaya çalıştık laptopa fakat hatalar sonucu vazgeçtik. Şimdi tekrar Windows 10 kuruyoruz peki bu laptopa Linux kurmak mantıkli mi? Linux'da daha fazla performans vericegini düşünüyorum peki ne yapabiliriz. HDD ölü ve bu yüzden çok yavaş. Arduino yarışması için kullanacağız bunu.