Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #11 Sana oldukça net bir cevap vereceğim. Bu cevabın üzerine daha fazla düşünme! HAYIR, BERBERİN HİÇBİR ZAMAN İSTEDİGİN SAÇI YAPMAYACAK!!!
Sana oldukça net bir cevap vereceğim. Bu cevabın üzerine daha fazla düşünme! HAYIR, BERBERİN HİÇBİR ZAMAN İSTEDİGİN SAÇI YAPMAYACAK!!!
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #12 Bana göre en iyisi 3'e vurmak tabii kişiden kişiye değişir benim saçlar hızlı uzadığından uzun kestirmenin hiçbir anlamı yok.
Bana göre en iyisi 3'e vurmak tabii kişiden kişiye değişir benim saçlar hızlı uzadığından uzun kestirmenin hiçbir anlamı yok.
fall0lich Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #13 Sparkyy dedi: Sana oldukça net bir cevap vereceğim. Bu cevabın üzerine daha fazla düşünme! Hayır, berberin hiçbir zaman istedigin saçı yapmayacak! Genişletmek için tıkla... Hayıııırrrr olamaz.
Sparkyy dedi: Sana oldukça net bir cevap vereceğim. Bu cevabın üzerine daha fazla düşünme! Hayır, berberin hiçbir zaman istedigin saçı yapmayacak! Genişletmek için tıkla... Hayıııırrrr olamaz.
Muas Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 613 3 Ekim 2024 #14 Hani normal insan modeli olsa neysede, Bu olunca insanın içinden birşeyler kıpırdıyor.
fall0lich Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #15 Muas dedi: Hani normal insan modeli olsa neysede, Eki Görüntüle 2321907 Bu olunca insanın içinden bir şeyler kıpırdıyor. Genişletmek için tıkla... Deep reise laf yok
Muas dedi: Hani normal insan modeli olsa neysede, Eki Görüntüle 2321907 Bu olunca insanın içinden bir şeyler kıpırdıyor. Genişletmek için tıkla... Deep reise laf yok
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ekim 2024 #16 Hocam pudra gibi bir şey var onunla adamlar şekil veriyor belki onunla kendin de yaparsın, ya da kaliteli genç bir berber bul.
Hocam pudra gibi bir şey var onunla adamlar şekil veriyor belki onunla kendin de yaparsın, ya da kaliteli genç bir berber bul.